Menu
EUR
Wegens omstandigheden is het niet mogelijk om nu nieuwe bestellingen te plaatsen! Voor klanten die hebben besteld, alles wordt verwerkt en gewoon naar je toe verzonden.
Zwaan verjaardag

Zwaan verjaardag

Door: Jeanine Reacties: 0

De zwaan collectie is niet heel groot, maar wel heel goed te combineren! De collectie bestaat uit zwaan slingers, borden, bekers, servetten, foto booth en natuurlijk niet te vergeten de taart decoratie! Hoe gaan we deze collectie eens chique uitwerken? Wij zetten hier de perfecte combinatie voor je neer! 

zwaan bordenzwaan taart

zwaan versieringzwaan sneeuwbol

Dit is niet heel de collectie. Klik op de foto en je komt bij de gehele zwanen collectie! De zwanenbol mag niet missen voor de jarige. Dit is een mooi aandenken aan het zwanen feestje! Want ze kan hem daarna op haar kamer zetten. Erg leuk als decoratie voor in de woon of slaap kamer. 

zwanen foto booth

Natuurlijk moet de jarige geheel in style. Dit kun je doen met de foto booth, voor de leukste zwanen foto's maar je kan ook eventueel kiezen voor het zwanen kostuum! 

zwanen ballon

 

De collectie is niet super groot, naast de zwanen ballon, is er helaas nog niet veel te krijgen in het thema zwaan. Maar wij vonden de perfecte oplossing om dit thema aan te vullen. Namelijk met metallic goud een touch pastel roze en wit! Wij zetten het hieronder voor je op een rijtje. 

Metallic goud feestartikelen

Hoe gaaf is het om te combineren met dit thema? Metallic goud, erg chique uitstraling en perfect bij het zwanen thema. Je kunt de borden, servetten, bekers en slingers perfect combineren met dit thema. Kies voor een wit tafelkleed, witte tafelrok om de ondergrond rustig te houden. Zodat de bovenkant des te meer opvalt! Wil je er ook nog snoepjes aan toevoegen? Ook daar aan hebben wij gedacht! Kies voor roze met witte snoepjes om het thema zwaan ( kleuren van het thema ) te versterken. 

roze snoepjesgoud candy buffet

wil je het speelser? Dan kan je voor thema 2 gaan van het plaatje! Je kunt kiezen voor de metallic goud snoep schalen met teksten zoals Yum, YAY! 

Natuurlijk wil je de cupcakes in style serveren dus kies je de cupcake etagere pastel. Deze etagere heeft een zwaan topper! Perfect voor jouw zwanen feestje. Vergeet niet de cupcakes in metallic goud cupcake papiertjes te steken voor een extra eye catcher. De taart kleed je aan met de taart decoratie zwaan. Zo zijn je cupcakes en taart een echte match! 

zwaan cupcake etagere

Wil je nog bedankjes voor de gasten, zodra ze weg gaan? Kies dan voor deze schattige metallic doosjes! Je kunt ze vullen met snoepjes, snoepzak cadeautjes. 

De aankleding van de zwanen versiering moet natuurlijk perfect zijn. Je heb de zwanen ballon al voorbij zien komen. Deze kun je in ballonnen trossen verwerken. Met chrome en pastel roze ballonnen is het een echte eye catcher! 

ballonnen boog goud

Ga jij voor een ballonnen wand achter je feest tafel? Pak dan de gouden ballonnen wand en verwerk hier de zwanen ballon in! Vele tips over de ballonnen wand kun je terug vinden in onze ballonnen blog. Deze wand sluit perfect aan bij jouw feest tafel!

zwanen slinger er zijn helaas meer 2 slingers! Van het zwanen thema maar wij hebben verder gekeken. De perfecte combinatie met deze slingers is er zeker! In honeycombs 

honeycomb goud

Maak een mooie combinatie met deze gave honeycombs! Combineer deze met de slinger veren of de slinger zwaan en je heb de perfecte eye catcher. 

Je kunt natuurlijk ook alleen voor ballonnen trossen gaan! Combineer pastel roze ballonnen, met goud en confetti ballonnen. 

confetti ballonnenconfetti ballonnen goud

Veel plezier met het maken van de perfecte combinatie! Ik hoop dat je iets aan de tips heb gehad! Heb je zelf leuke tips? Laat het hieronder weten of zien! 

Lieve groetjes J-style-deco

 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »