Verzending 3,95
Bestel op tijd om teleurstelling te voorkomen
Achteraf betalen
40 Euro Gratis verzending * NL
De leukste musthave blog over de feestartikelen van j-style-deco.nl

Kerst diner 2018

Kerst diner 2018

De leukste tijd van het jaar komt er weer aan, Kerst en oud en nieuw. Tijd om me goed voor te bereiden want de kerst is dit jaar bij ons! Onze familie heeft ons dit jaar erg veel gesteund en voor ons klaar gestaan. Dit jaar was een jaar met veel nieuwe mogelijkheden zoals onze verhuizing maar ook een heel triest jaar door het plotseling overlijden van onze (schoon) vader. Wat het niet altijd even makkelijk maakte, want een gezin, een zaak en ook nog een verhuizing dit jaar was wel heel veel. Maar onze familie stond er door dik en dun en daar zijn we hun heel dankbaar voor! Vandaar een kerst diner van maar liefst 9 gangen bij ons thuis.. Vanmorgen vroeg ik me even af waar begin ik aan.. hebben jullie dat ook wel eens?!

De perfecte kerst tafel

De perfecte kerst tafel

De perfecte kerst tafel, ga je voor heel vrolijk? Chique of standaard! Bij J-style-deco kun je alle kanten uit en wij hebben een paar tafels voor je klaar gezet. De leukste tips en tricks vindt je hier en je ziet ook precies hoe de artikelen uit komen. In samenwerking met het tijdschrift gezond met Roos kerst special hebben we prachtige plaatjes weten te schieten.

Ballonnen met veren

Ballonnen met veren

Yess we hebben er even op moeten wachten maar ze zijn er! De veren om in transparante ballonnen te doen. Super gaaf en weer eens wat anders als confetti. Ook leggen we jouw uit hoe je de veren er makkelijk in kan steken. Bekijk onze collectie snel online!

Bunny verjaardag

Bunny verjaardag

Bunny verjaardag, nieuw in de online feestwinkel van J-style-deco.nl. Omdat wij dit thema super schattig vonden wordt het tijd dat we het onder de loep gaan nemen. Want is het nu alleen geschikt voor een eerste verjaardag? Wij zeggen nee! Het is geschikt voor een eerste verjaardag, meisjes verjaardag en babyshower - geboorte feest.

Halloween Feest

Halloween Feest

Halloween komt er weer aan. Dit betekent Halloween feestjes! We zijn druk bezig om de grote collectie nog groter te maken. Met unieke eye catchers voor jouw Halloween feestje. De Halloween Skull , skelet en bloed collectie was al bekend bij J-style-deco.nl . Maar dit jaar vullen we hem ook nog eens aan met trick or treat, Heks feestartikelen en unieke decoratie voor jouw Halloween feest, etalage of event. Lees hier de blog over de nieuwste artikelen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Verzending 3,95
Bestel op tijd om teleurstelling te voorkomen
Achteraf betalen
40 Euro Gratis verzending * NL