Verzending 3,95
Groot & Voordelig aanbod
Achteraf betalen
40 Euro Gratis verzending * NL
De leukste musthave blog over de feestartikelen van j-style-deco.nl

Paas eieren zoeken

Paas eieren zoeken

Pasen komt er weer aan, dit valt laat dit jaar! Dus dit betekend dat de kans op mooi weer groter is! Tijd voor om een leuk spel te organiseren. Namelijk paaseieren zoeken, een korte blog dit keer met de leukste tips voor het paaseieren zoeken spel! J-style-deco heeft namelijk alles om jouw spel compleet te maken! Het gouden ei, de paaseieren die je zelf kunt vullen en leuke borden voor decoratie.

Ballonnen boog tijdens jouw feestje?

Ballonnen boog tijdens jouw feestje?

Ballonnen boog, we hebben er al een blog over hoe je het in elkaar kunt zetten. Maar sinds een week staan deze gave sets online! Zit jou kleur er niet bij? Dan gaan we hier uitleggen hoe je hem ook zelf kan samen stellen. Met een beetje behulp van J-style-deco en heel veel van jezelf! De ballonnen wand blog is de best gelezen blog dus wij vonden dat het tijd werd voor een update

Een berichtje waar het allemaal mee begon

Een berichtje waar het allemaal mee begon

Jeanine het gezicht achter J-style-deco.nl. Elke dag probeer ik weer zo goed mogelijk mijn werk te doen maar door mijn beperking heb ik af en toe struikel blokken. Door een bericht wat ik las op Facebook kwam ik er ineens achter dat het leven niet bestaat uit groot, groter, grootst. Mijn visie kwam weer terug waardoor ik begon en waarmee ik ben begonnen. Tijd om dat weer terug te brengen. Een verhaal achter de schermen

Kerst diner 2018

Kerst diner 2018

De leukste tijd van het jaar komt er weer aan, Kerst en oud en nieuw. Tijd om me goed voor te bereiden want de kerst is dit jaar bij ons! Onze familie heeft ons dit jaar erg veel gesteund en voor ons klaar gestaan. Dit jaar was een jaar met veel nieuwe mogelijkheden zoals onze verhuizing maar ook een heel triest jaar door het plotseling overlijden van onze (schoon) vader. Wat het niet altijd even makkelijk maakte, want een gezin, een zaak en ook nog een verhuizing dit jaar was wel heel veel. Maar onze familie stond er door dik en dun en daar zijn we hun heel dankbaar voor! Vandaar een kerst diner van maar liefst 9 gangen bij ons thuis.. Vanmorgen vroeg ik me even af waar begin ik aan.. hebben jullie dat ook wel eens?!

De perfecte kerst tafel

De perfecte kerst tafel

De perfecte kerst tafel, ga je voor heel vrolijk? Chique of standaard! Bij J-style-deco kun je alle kanten uit en wij hebben een paar tafels voor je klaar gezet. De leukste tips en tricks vindt je hier en je ziet ook precies hoe de artikelen uit komen. In samenwerking met het tijdschrift gezond met Roos kerst special hebben we prachtige plaatjes weten te schieten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Verzending 3,95
Groot & Voordelig aanbod
Achteraf betalen
40 Euro Gratis verzending * NL