• Lorem ipsum

Onze betaalmethoden zijn:
 

Kiest u voor achteraf betalen? Zorg dan altijd dat u op tijd de rekening betaald. Dit om extra kosten te voorkomen! Achteraf betalen is alleen via Afterpay en Billink. Niet via vooraf overmaken! 

Afterpay:  2,00 euro servicekosten

AfterPay voert voor www.j-style-deco.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.j-style-deco.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 100 euro als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 200 euro.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

IDEAL - Mollie: Gratis

U kunt kosteloos betalen met Ideal,dit gaat via Mollie.Het kan zijn dat u bij een ander via dezelfde provider betaald dit wil niet zeggen dat we dezelfde bankrekening hebben.Vaak worden mensen ongerust als ze bij een ander hetzelfde banknummer zien staan als bij ons en zijn bang dat het geld verkeerd gestort is.Dit is niet het geval,alle betalingen gaan eerst via mollie en komen dan terecht bij ons.Dit betekent ook als uw geld terug krijgt van ons en u heeft met IDEAL betaald dat het geld terug gestort wordt op uw rekening via Mollie payments.Wilt u betalen met ideal maar weet u niet hoe?Hier een korte uitleg,u kiest voor Ideal betaling.Daarna kiest u voor uw bank,u wordt dan doorgestuurd naar een betaal methode via uw bank.U vult uw gegevens van uw bank in en betaald met uw scanner.De betaling is pas voldaan zodra uw bank aangeeft en of de website betaling geaccepteerd. U krijgt via uw mail gelijk een bevestiging van ons.

 

Vooraf overmaken:  Gratis

Als uw kiest voor vooraf overmaken betaald u via de factuur,u krijgt deze in uw mail met een bevestiging.De order wordt pas verzonden zodra de betaling voldaan is.We hebben helaas in het verleden teveel te maken gehad met wan betalers,erg spijtig dat het zo gelopen is maar helaas hebben we hierdoor maatregelen moeten treffen.Heeft u hier vragen of opmerkingen over dan kunt u natuurlijk ten alle tijden contact opnemen.Wilt u toch liever achteraf betalen?Dan hebben wij hiervoor After-pay.

 

Creditcard/Master-card:

Billink Achteraf betalen - Gratis achteraf betalen. U heeft betaald en ontvangt een een rekening van Billink. Is de ORD niet geslaagd en heeft Billink om welke reden dan ook de ORD geweigerd kunt u er voor kiezen om het bedrag te betalen met Vooraf overmaken. 

Betaling mislukt?

Is uw betaling mislukt,dan geeft de website dit aan en u kunt dan kiezen om de order door te laten gaan of te annuleren.Wilt u ten alle tijden even contact leggen met de online feestwinkel zodat wij ook daadwerkelijk weten of de order doorgezet moet worden of juist geannuleerd.Het komt nogal eens voor dat een klant denkt dat de order gelukt is maar niets blijkt minder waar.Heb je geen bevestiging in je mail neem dan ten alle tijden contact op met J-style-deco.nl via de mail - [email protected] wij kunnen u dan verder helpen. Ook weten wij dan van de problemen af,als er ons niets verteld wordt kunnen wij het ook niet oplossen en wij lossen het graag voor u op!