Menu
EUR
Wegens omstandigheden is het niet mogelijk om nu nieuwe bestellingen te plaatsen! Voor klanten die hebben besteld, alles wordt verwerkt en gewoon naar je toe verzonden.
Tijd om het stokje over te dragen!

Tijd om het stokje over te dragen!

Door: Jeanine Reacties: 0

Beste klanten,

Met een mix van emoties wil ik jullie laten weten dat ik afscheid neem van de online feestwinkel, j-style-deco.nl. Na 12 jaar het gezicht te zijn geweest van deze geweldige winkel, is het nu tijd om het stokje over te dragen aan twee nieuwe enthousiaste eigenaren, Sharon en Christiaan.

Toen ik j-style-deco.nl begon, had ik niets meer dan een droom en een passie voor feestartikelen. Maar dankzij jullie, lieve klanten, hebben we deze droom werkelijkheid kunnen maken. Jullie vertrouwen en bestellingen hebben j-style-deco.nl laten groeien tot een echte feestwinkel.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de jaren van vertrouwen en support. Het is dankzij jullie dat ik met een grote glimlach terugkijk op de mooie jaren bij j-style-deco.nl. Ik ben enorm trots dat ik het stokje mag doorgeven aan Sharon en Christiaan, die met dezelfde passie en toewijding de winkel zullen voortzetten.

Ik weet zeker dat zij j-style-deco.nl naar nieuwe hoogtes zullen brengen, met nog meer feestartikelen, ballonnen en versieringen voor jullie feestjes. Jullie kunnen blijven rekenen op dezelfde kwaliteit en service waar j-style-deco.nl om bekend staat.

Nogmaals, bedankt voor al het vertrouwen dat jullie in mij en j-style-deco.nl hebben gehad. Het was een eer om jullie feestjes speciaal te maken. Ik wens jullie allemaal het allerbeste en ik hoop dat jullie blijven genieten van de geweldige producten en service van j-style-deco.nl.

Met feestelijke groeten,

Jeanine


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »