Terug

A.s Donderdag zijn wij weer terug! En worden alle orders verwerkt

Klantenservice | J-style-deco online feestwinkel | Persoonlijke service

De laatste week is ingegaan dat wij nog verzenden! Wat betekent dit? Alle bestellingen tot a.s. Maandag 14:30 worden verzonden. Vanaf Maandag 14:31 geldt er een langere levertijd. IVM onze verhuizing zullen wij Woensdag voor de laatste dag leveren * Maandag besteld - Woensdag verzonden. De Op voorraad artikelen worden tot Woensdag 14:00 verzonden. Het artikel geeft ten alle tijden de status aan van de levering. Kijk hier dus goed na om teleurstelling te voorkomen!!!! Hierna zijn wij gesloten van 11 Juli tot 19 Juli. Vanaf 19 Juli nemen we weer orders aan en zijn wij weer aanwezig. 23 Juli zullen deze worden verzonden. Heeft u een retour vanaf 12 Juli? Verzend deze dan naar ons nieuwe adres! Hieronder vindt u daar meer informatie over. Dus bestel op tijd om teleurstelling te voorkomen! Wij hebben in deze week geen verzendingen - verwerken geen retours  en hebben geen klanten service. Wij willen ons volledig kunnen focussen op een goede verhuizing om zo snel mogelijk weer voor u klaar te staan. Bestellen tijdens onze verhuizing kan gewoon. Houdt er alleen wel rekening mee dat wij hem pas verwerken op 19 Juli

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen (Maandag tot en met Vrijdag) van 9:30 tot 14:30 - 0623773852 - ten alle tijden zijn wij bereikbaar per mail info@j-style-deco.nl of via de chat

------------------------ 

Per 13 Juli zullen wij officieel verhuizen, dit betekent dat wij open zijn tot woensdag 11 Juli. Daarna zullen wij voor ander halve week sluiten om weer voor u klaar te staan. Maar dan met meer voorraad en meer mogelijkheden. Dit betekent dat we gaan uitbreiden. Onze sluiting betekent voor u even wat vertraging op de verzending maar wij komen met een groter aanbod en voorraad terug! Dus kortom heel veel voordelen. Bestel op tijd om teleurstelling te voorkomen! Heeft u een retour na 11 Juli? Verzend deze dan naar ons nieuwe adres Postweg 7! Dit zal ook op onze nieuwe pakbonnen komen te staan. Op na nog meer feest maar dan op onze nieuwe locatie. 

Arnemuiden
12-06-2018

Betreft: Verhuizing J-style-deco

Hierbij wil ik u laten weten dat J-style-deco per 13 Juli a.s. verhuist.
Het nieuwe adres wordt:
J-style-deco
Postweg 7 
4421 NA Kapelle
0623773852

Het huidige adres treft u aan onderaan deze brief.

Informatie over onze nieuwe huisvesting vindt u ook op www.j-style-deco.nl.

Met vriendelijke groet,
Jeanine van Waarde

J-style-deco
Jeanine van Waarde 
Klaverakker 19
4341MA Arnemuiden
0623773852
info@j-style-deco.nl

 

In het weekend zijn wij alleen per mail te bereiken via info@j-style-deco.nl

De volgende dagen zijn wij gesloten, in deze dagen worden er geen bestellingen verzonden, verwerkt en is er ook geen klantenservice. Houdt hier de komende tijd rekening mee, om teleurstelling te voorkomen. 

Hemelvaart: Donderdag 10 Mei zijn wij gesloten

Pinksteren: 21 Mei zijn wij gesloten

Vanaf 23 Mei gaan wij met vakantie t/m 11 Juni

Heeft u vragen of opmerkingen?Stel ze gerust wij beantwoorden zo snel mogelijk uw vragen.Heeft u tips voor de webshop?Die zijn natuurlijk ook altijd welkom!

Groetjes j-style-deco team 

Neem contact op

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
J-style-deco.nl 9.3 / 145 - Reviews @ Allebedrijvenin
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »