Groot aanbod
Niet goed = geld terug
Achteraf betalen
Verzending v.a. 3,99
De leukste musthave blog over de feestartikelen van j-style-deco.nl

Kerst diner

Kerst diner De leukste tijd van het jaar komt er weer aan! De feestdagen, maar wat een geregel altijd. Een kerst diner op tafel zetten, de tafel leuk aankleden, kerst cadeaus kopen en ga zo maar door! Tijd om weer eens een leuke kerst tafel door te nemen! Ik ga dit jaar voor goud!!!! Ik hou ervan

Kerst diner 2018

Kerst diner 2018 De leukste tijd van het jaar komt er weer aan, Kerst en oud en nieuw. Tijd om me goed voor te bereiden want de kerst is dit jaar bij ons! Onze familie heeft ons dit jaar erg veel gesteund en voor ons klaar gestaan. Dit jaar was een jaar met veel nieuwe mogelijkheden zoals onze verhuizing maar ook een heel triest jaar door het plotseling overlijden van onze (schoon) vader. Wat het niet altijd even makkelijk maakte, want een gezin, een zaak en ook nog een verhuizing dit jaar was wel heel veel. Maar onze familie stond er door dik en dun en daar zijn we hun heel dankbaar voor! Vandaar een kerst diner van maar liefst 9 gangen bij ons thuis.. Vanmorgen vroeg ik me even af waar begin ik aan.. hebben jullie dat ook wel eens?!

De perfecte kerst tafel

De perfecte kerst tafel De perfecte kerst tafel, ga je voor heel vrolijk? Chique of standaard! Bij J-style-deco kun je alle kanten uit en wij hebben een paar tafels voor je klaar gezet. De leukste tips en tricks vindt je hier en je ziet ook precies hoe de artikelen uit komen. In samenwerking met het tijdschrift gezond met Roos kerst special hebben we prachtige plaatjes weten te schieten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Groot aanbod
Niet goed = geld terug
Achteraf betalen
Verzending v.a. 3,99