Menu
EUR
Zand kleur is de trend van nu!

Zand kleur is de trend van nu!

Door: J-style-deco Reacties: 0

Zand kleur, hij is niet meer weg te denken in de webshop. De afgelopen maand hebben we heel veel items toegevoegd in deze kleur. En het was een werkelijke hit! Er kwam veel vraag naar deze kleur, waardoor wij natuurlijk zijn gaan zoeken naar extra artikelen voor jullie.

Oh baby borden zand kleur

De kleur wordt veel gebruikt voor baby borrels, geboortes, huwelijk, communie en thema feesten. Hij is nu ook super te combineren met andere kleuren in de webshop. Toch blijft dit moeilijk. We krijgen op de chat dan ook veel vragen, hoe deze kleur te combineren. Dat bracht ons op het creatieve idee om maar weer eens een blog de lucht in te gooien. Met leuke tips en kleuren die je kan combineren met deze gave kleur. 

Slinger zand kleur

De belangrijkste vraag is, wil je deze kleur wel combineren? Of wil je hem gewoon rustig houden. We geven je een " druk voorbeeld" en een rustig voorbeeld. Zo kun je zelf bepalen voor welke keuze je gaat. Je kan deze kleur namelijk ook heel simpel combineren met wit! Of een lichte tint bruin, blush of goud! Als je voor goud kiest, zorg dan niet dat je een metallic of een glans pakt. Maar een matte afwerking. Waarom? Anders krijg je toch snel weer de drukke touch in uw feestje.

Zand kleur combineren

Een kleur keuze, is persoonlijk. Deze kunnen wij niet voor je maken. Wel kunnen we meekijken wat het beste bij uw feestje past. Via onze chat mag u dan ook altijd vragen stellen. Wij helpen u graag en denken graag met u mee! De kleur keuze waar we mee beginnen is zand kleur, bruin en goud. Hierboven zie je de combinatie. Een combinatie die ook vaak wordt gekozen is 2 soorten kleuren bruin en de zand. Een donker bruin en een licht bruin. 

Ballonnen boog zand kleur - bruin

Deze combinatie is een zand, bruin en een blush kleur. Wil u het niet te overheersend is deze combinatie een super combinatie. Niet te en toch heel feestelijk. Kijk welke kleur u het mooist vindt. Pak deze het meest in uw combinatie zodat deze er ook echt uitspringt.

Zand kleur ballonnen boog

Pampas thema? De zand kleur is daar een super kleur bij! Combineer de kleur met wit, koffie bruin, en een blush.

Ballonnen boog zand kleur - wit

Wit, zand kleur en light peach? Zeer geschikt voor huwelijk, baby borrel, gender reveal en of thema feestje!

oh baby ballonnen

Deze nieuwe collectie nude ballonnen laat zien, wat combineren doet. Met de zand kleur. Bruin, een sparkle goud, nude bruin en licht bruin. Deze wil je niet missen, als jij binnenkort een baby borrel geeft of een babyshower moet organiseren

Salie groen - zand kleur ballonnen

Salie groen, nog zo een topper in kleur dit jaar. Super gaaf om te combineren met zand. Helaas zijn er weigig feestartikelen in salie groen. Daarom kan je hem goed combineren met goud en wit en je ballonnen in de kleur salie groen decoreren. 

Nog een paar kleuren die ook zeer geschikt zijn om mee te combineren:

Rosé goud feestartikelen

Peach / perzik

Ivoor

Zwart - bruin

Geel - bruin

Licht blauw

licht roze

Lila

 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »