Menu
EUR
Verras je liefde met Valentijn

Verras je liefde met Valentijn

Door: J-style-deco.nl Reacties: 0

Februari is de maand van de Valentijn, voor als jij je liefde dit jaar met Valentijn? Ga je voor een bosje bloemen, of ga je dit jaar het origineler aanpakken? Wij geven hier leukste tips om jouw geliefde te verrassen!

love valentijn ballonnen

Ga dit jaar voor een boeket aan ballonnen, vul deze met helium en hang en lief kaartje aan! Of natuurlijk een leuk cadeautje. We verkopen hartjes ballonnen in latex Anne in folie ballonnen. De folie ballonnen zijn groter van formaat. Deze zijn in verschillende maten te verkrijgen, de latex ballonnen zijn meestal rond de 28 cm. Ook verkopen we folie ballonnen in trossen, dit betekent dat je meerdere ballonnen in een pakket ontvangt. We hebben ze in verschillende kleuren, zoals Rosé goud, Goud, roze, rood, blauw, wit, groen, En zilver. Maak een eigen combinatie met ballonnen.Daarbij heeft hij nog nodig, een heliumtank, een ballonnen gewicht als je de ballonnen staan zult houden, en ballonnen lint. 

love ballonnen

Vulde helium ballonnen met helium, en hangen daarna een touwtje aan. Je kunt ze dan bevestigen aan de ballonnen gewicht of je kunt natuurlijk ook in de lucht laten hangen.

rode ballonnen

 

Nog leuker, laat alle ballonnen in de lucht hangen en doe aan elk ballonnetje een kaartje met een tekst speciaal voor jou geliefde. Dit kan zijn ik vind jou zo lief, ik hou zoveel van jou, je bent de liefde van mijn leven, de allermooiste ben jij, mijn favorietje, je bent zo speciaal, de liefste moeder die ik ken,Ik waardeer jou zo om wie jij bent, voor mij Is er geen ander zoals jij, de mooiste vrouw van Nederland, Wil je met me trouwen, my Valentine, mijn Valentijn en ga zo maar door! 

 

hart ballonnen rosé goud

 

In deze blog vindt u wat leuke plaatjes, met voorbeelden hoe u uw liefde kan verrassen! Natuurlijk staat er bij deze blog ook de link naar de ballonnen die je kunt gebruiken om een Valentijn te verrassen! Geniet van uw Valentijnsdag en natuurlijk met de favoriete Valentijn. 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »