Menu
EUR
Wegens omstandigheden is het niet mogelijk om nu nieuwe bestellingen te plaatsen! Voor klanten die hebben besteld, alles wordt verwerkt en gewoon naar je toe verzonden.
Valentijn strooi liefde

Valentijn strooi liefde

Door: Jeanine Reacties: 0

Valentijnsdag

De liefdes dag van het jaar komt er weer aan! Valentijn, een dag waar er extra gedacht wordt aan de liefde. Verassingen plaats vinden voor een geliefde, iemand die je dierbaar is. Op die dag wordt er extra gedacht aan de liefde. In deze tijd is de liefde nog belangrijker als vorig jaar. Tijd om mee te denken in leuke ideetjes

Valentijn ballon

We kennen het allemaal, de Corona dip en of corona moe. De lontjes worden korter, dat is wel te zien in ons land. Wat vindt ik het verschrikkelijk om te lezen en te zien, hoe er omgegaan wordt met elkaar. Rellen door heel het land. Ik vroeg me vanmorgen dan ook af, waar is de liefde? Ja ook ik ben moe, heb  een dip en ben het zat. Maar was nog niet van plan om een ondernemer zijn winkelruiten daarom maar in te gaan gooien. Een terras te slopen, of een steen te gooien naar de politie agent die vanavond nog thuis moet komen bij zijn gezin. Waar gaat het allemaal naar toe? Het is tijd voor wat liefde, liefde niet alleen voor je partner maar voor elkaar! Valentijn komt er aan en hoe mooi zou het zijn om die dag extra te gebruiken om elkaar wat liefde te geven. Op wat voor manier dan ook, het hoeft niet in grote dingen te zitten. Een mooie kaart, een leuke ballon voor de deur gevuld met helium of op een ballonnen stokje! Een leuk klein cadeautje dat je aan elkaar denkt. Het hoeft niet veel te zijn! Als er maar eens gedacht wordt aan de liefde voor elkaar. Tijd om eens een liefdes blog op te stellen met leuke ideetjes. Ook voor de kinderen, zodat ze rellen niet normaal gaan vinden. Geef ze juist wat extra liefde mee, liefde kan nooit geen kwaad. Mensen worden eenzamer, krijgen andere gedachtes. Het is tijd om met Valentijn niet alleen aan ons gezin te denken, maar ook aan de eenzame buurvrouw, de alleenstaande moeder die het niet ziet zitten, de zuster die moe is omdat er weer 6 patiënten binnen komen, de oma die geen bezoek kan ontvangen en alleen maar een hele dag voor het raam zit. De vader die zijn werk kwijt is geraakt omdat het bedrijf failliet is. Het is tijd om aan elkaar te denken! Ik roep dus iedereen op om met Valentijn aan elkaar te denken. En geef ook wat mooie ideetjes mee, die je zelf kunt maken. Of met de kinderen. We denken mee om net even iemand een beetje licht te geven op de dag van de liefde. Liefde zit hem niet in grote dingen, liefde zit in wat je geeft! Dat hoeft niet groot te zijn, het is genoeg als je even aan diegene denkt.

valentijnsborden

Voor volwassenen:

Vul een hart ballon met helium of lucht. Zet deze voor de deur met een ballonnen gewicht. Met een mooie tekst eraan! Wil je de ballon vullen met lucht? Dan kun je hem op een ballonnen stokje zetten. Of in een ballonnen standaard zetten. Wist je dat we ook leuke ballonnen hebben waar je op kunt schrijven met een merk stift? Verstuur een groot hart en zet er een leuke tekst op!

confetti kanon rozenblaadjes

Zet een kaarsje voor de deur, een valentijn kaarsje. Met een mooie kaart. Geef diegene wat extra licht. Ook leuk is om de valentijns kaarsen te gebruiken tijdens je Valentijns diner. 

Valentijn Diner, dek de tafel met een wit tafelkleed. Vul de tafel met rozenblaadjes en of hartjes confetti. Zet wat Valentijn diner kaarsen op tafel. En leg een roos neer met een leuk kaartje eraan. Al deze items zijn te verkrijgen in de webshop. 

Verras jouw liefde met een confetti kanon gevuld met rozenblaadjes! We hebben ze in meerdere kleuren en prints. Ook leuk om een goede vriend mee te verrassen die het niet verwacht voor de deur! 

--------------------

Leuk om met de Kids te doen: 

Ses creative heeft hele leuke knutsel artikelen die je kunt weg geven! Je kunt bijvoorbeeld kaarsen maken samen, Jelly zeepjes maken, Sleutelhangers van strijkkralen, Gieten en schilderen, Kleuren met water, kleurplaten verven. Deze leuke knutsel kun je uitdelen aan vrienden, familie en buurt bewoners. Of in een bejaarden tehuis. Hang aan de knutsel een kaartje met leuke tekst van je zoon of dochter. Bezorg iemand een glimlach op het gezicht! 

Stenen schilderen. Ja wij hebben hem al gedaan, wat was het leuk! Mijn zoontje heeft met zijn vriendin stenen geschilderd. Leuke teksten erop gezet, hartjes er op geschreven en door heel de straat stenen neer gelegd. Vervolgens hebben ze door middel van een filmpje de buurt laten weten dat er overal een steen voor ieder ligt. Ze mochten hem zoeken en vroegen een foto te maken als het gevonden werd. Er werd super leuk om gereageerd en de kinderen zijn 2 dagen bezig geweest om unieke kunstwerken neer te zetten. Ze glunderden toen ze alle reacties terug kregen uit de buurt. En vele waardeerden ook dat ze een steen hadden ontvangen. Dus je kan ook valentijn steentjes maken en deze voor de deur leggen! 

Laat de kinderen een glazen potje schilderen en vernis hem vervolgens. Breng een brandend kaarsje naar iemand en zet deze voor de deur met een leuke tekst. 

Maak Valentine cupcakes met de kinderen en breng deze rond. Je kunt de valentijn cupcakes maken met leuke valentijn papiertjes, wrappers, en cupcake toppers. 

Breng een roos met een mooie kleurplaat, leg deze voor deur. Klop op het raam en wijs naar de deur.

-------------------------------------------------------

Kortom, denk aan elkaar met deze Valentijn. Geef een ander wat extra liefde. Het hoeft niet in grote dingen te zitten! Kleine dingen zijn net zo leuk. Het gaat erom dat je denkt aan een ander en Even wat extra aandacht geeft aan de mensen die het nodig hebben. Zeker in deze tijd, het is zo eenzaam, zo kil op het moment. Tijd om de liefde rond te strooien! 

valentijn feestartikelen

Heeft u nog leuke tips? Ze ze dan hieronder in de blog! We kunnen ze toevoegen aan het de blog! Met zijn allen komen we verder <3

Veel liefs JSD


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »