Menu
EUR
Trakteren tijdens de corona

Trakteren tijdens de corona

Door: Jeanine Reacties: 0

Haai zijn we weer, een korte blog van mij over trakteren :)

Traktaties maken tijdens de Corona? Hoe dan. Tja, voor mij ook een hele opgave afgelopen September toen mijn zoontje op school moest trakteren. Je wil toch iets leuks neer zetten. Het moet verpakt zijn? Het moet mee gegeven worden voor de deur. Het is allemaal al zo kil. Hoe gaan we trakteren tijdens de corona? J-style-deco.nl denkt mee! 

trakteren jongen

In September mocht mijn zoontje trakteren op school, helemaal happy want verjaardag was ook een dingetje. Moest in meerdere keren gevierd worden. Kon wel heerlijk buiten, maar het is zo anders. Normaal een groot spring kussen, kinderen die rond vliegen en rennen. Plezier maken met elkaar. Nu was er geen springkussen, geen groot feest. Nee schat we vieren het even in meerdere keren in verband met de Corona. Gelukkig is hij op een leeftijd dat hij het begreep en dat er eigenlijk geen teleurstelling was. Jammer vondt hij het wel. Geen springkussen haha dat was eigenlijk het ergste. De rest vondt hij allemaal wel best!

trakteren met beker                 trakteren safari                  traktatie bekers frozen

Trakteren? Het moet verpakt zijn en mee gegeven worden voor de deur! He bah. Ik vindt het zo leuk om een foto te maken tijdens het trakteren. Gelukkig kreeg ik deze via zijn juf, en weet ik dat dit er op men duur toch vanaf gaat. Dus mama wen er alvast maar aan. Ik heb maar 1 zoontje en vindt het zo leuk om alles mee te maken. Maar in de corona periode wordt je even anders in het leven gezet. Dus het wordt voorverpakt, meegeven aan die deur. Fijne dag wensen en vooral genieten he schat. Ik hoor het mezelf nog zeggen haha. Teleurgesteld dat ik zelf niet mee kon genieten, de foto's waren in elk geval erg leuk want de big smile van meneer kon je niet ontwijken. Gelukkig! Mama ook weer tevreden thuis. Je wil een leuke traktatie mee geven, niet een zakje chips of een koekje. 

                     traktatie zakjes

Daarom heeft j-style-deco.nl heel veel traktatie bekers in het assortiment gedaan! In heel veel thema's. Zoals, Harry Potter, Avengers, Pokemon, Paw patrol, Brandweerman Sam, Eenhoorn, Frozen, Olaf, Avengers, Spiderman, Safari en L.O.L Surprise. De bekers kun je vullen met een koekje, rol tong en of traktatie cadeautje. Cellofaan zakje erom en het is een verpakte traktatie. We verkopen de cellofaan zakjes in verschillende kleuren. Er zitten 24 zakjes in een verpakking! Er zit een sluiting bij dus je hoeft alleen de beker te vullen. Zakje erom en dicht maken! Deze kun je in een leuke mand stoppen en mee geven aan school. Ga je liever voor een zakje? Bekijk dan onze nieuwe traktatie zakjes, leuke papieren zakjes waar je bijvoorbeeld een zakje chips of koek leuk in kan verpakken! Ook leuk zijn de traktatie boxen, deze kun je voorzien van een leuk etiket en helemaal naar je eigen verjaardag samen stellen. Bijvoorbeeld hoera Jan 6 jaar, of een thema wat hij leuk vindt. Zoek een leuke print op internet, en print deze uit en plak ze op de doosjes. De doosjes zijn van karton dus je kunt er makkelijk iets op plakken. Niet te vergeten Popcorn! De popcorn doosjes kun je kant en klaar bij ons kopen en voorzien van een cellofaan zakje. We hebben ze in vele kleuren! Dus kunt het op eigen thema maken :) Hang er een leuk kaartje aan en je bent klaar!

traktatie box                       traktatie box

Trakteren kan gewoon leuk zijn ook tijdens de Corona! Heeft u een leuk idee? Plaats hem hieronder en help mama's met leuke ideetjes voor de traktatie van hun kinderen! 

Popcorn bakjes

Fijne dag lieve klantjes <3 

Liefs Jeanine 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »