Menu
EUR
Wegens omstandigheden is het niet mogelijk om nu nieuwe bestellingen te plaatsen! Voor klanten die hebben besteld, alles wordt verwerkt en gewoon naar je toe verzonden.
Shimmer wall hoe werkt het?

Shimmer wall hoe werkt het?

Door: J-style-deco Reacties: 0

Stap 1: Materialen verzamelen
Om te beginnen, moet je de benodigde materialen verzamelen. Je hebt een stevig frame nodig, zoals een houten frame of een metalen rooster. Daarnaast heb je ook een stuk gaas of een net nodig om aan het frame te bevestigen. Ten slotte heb je Shimmer wall platen nodig of deur gordijnen nodig om het glinsterende effect te creëren. We hebben de shimmer wall in XL voor een gehele muur of los per tegel van 30 CM.

Stap 2: Frame bouwen
Als je een houten frame wilt gebruiken, kun je houten planken gebruiken om een rechthoekig frame te bouwen. Je kunt zelf kiezen welke maat je de shimmer wall wil hebben. Zorg ervoor dat het frame stevig genoeg is om het gewicht van het gaas en de folie te dragen. Als je liever een metalen rooster gebruikt, kun je er een kopen bij een bouwmarkt of online.

Stap 3: Gaas bevestigen
Bevestig het gaas of het net aan het frame met behulp van nietjes, klemmen of binddraad. Zorg ervoor dat het gaas strak is bevestigd, zodat het niet gaat hangen of loskomt.

Stap 4: Folie aanbrengen
Nu is het tijd om de glitter folie deur gordijnen of de shimmer platen aan te brengen. De gordijnen kun je makkelijk aan de bovenkant hangen of panelen van de shimmer wall die overeenkomen met de grootte van het gaas, je kunt deze makkelijk aan elkaar bevestigen. Bevestig de folie aan het gaas met behulp van dubbelzijdig tape of vis draad. Zorg ervoor dat de folie goed is vastgeplakt, zodat deze niet loskomt.

Stap 5: Afwerking
Als je wilt, kun je extra decoratieve elementen toevoegen aan je shimmer wall. Denk aan bloemen, verlichting of andere versieringen die passen bij het thema van je evenement of ruimte. Of wat denk je van een ballonnen boog? Zoals afgebeeld op de blog post foto. 

Stap 6: Ophangen
Nu je shimmer wall klaar is, is het tijd om deze op te hangen. Zorg ervoor dat je een stevige muur of frame hebt om de shimmer wall aan te bevestigen. Gebruik haken, touwen of andere bevestigingsmiddelen om de shimmer wall op te hangen.

En daar heb je het! Met deze stappen kun je je eigen shimmer wall in elkaar zetten. Het is een geweldige manier om een vleugje glamour en glans toe te voegen aan elke ruimte. Of je nu een feestje organiseert of gewoon je huis wilt opfleuren, een shimmer wall is een prachtige decoratieve toevoeging. Veel plezier met het maken van je eigen shimmer wall!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »