Menu
EUR
Wegens omstandigheden is het niet mogelijk om nu nieuwe bestellingen te plaatsen! Voor klanten die hebben besteld, alles wordt verwerkt en gewoon naar je toe verzonden.
Lieve allemaal

Lieve allemaal

Door: Jeanine Reacties: 0

Wat leven we op dit moment in een stille, vreemde en bizarre maar ook zeker onzekere tijd. Waar gaat dit heen? Ik heb geen idee, wat kan je verwachten? Ik weet het ook niet. Wel weet ik dat ik de sociale contacten erg mis, even een gezellig bakje koffie. Een wijntje op Vrijdag en het weekend inluiden.. Even een goeie combinatie vinden voor een feestje van feestartikelen samen met de klant. Het pakketje is niet aangekomen, even communiceren met de klant hoe nu verder. De koerier die niet meer komt s'morgens met vracht en de koerier die s'middags de vracht ophaalt wordt overgeslagen omdat ik het makkelijk zelf weg kan brengen en liever even niet teveel mensen zie. Omdat je niet weet wat ze mee brengen, even op vakantie en op een opblaas unicorn de wereld toe lachen! Als je me dit 8 weken geleden had verteld had ik je waarschijnlijk uitgelachen. Dat kan toch niet waar zijn? Ben jij mal.. maar daar zitten, er middenin! Ik kan niet lachen, ik mis het koffietje, de wijn, het pakketje, het telefoontje, en de koerier die zegt dat hij weer teveel moet sjouwen. Heeft iemand een tijd machine? Even terug naar de tijd dat alles nog zo " makkelijk " ging. Nee niemand heeft die, helaas.. We doen het voor onze gezondheid en voor de medemens. Dus als ik daaraan denk, dan kan ik het nog wel even doorbijten. Niet zomaar opgeven. We doen het met elkaar, en we doen het samen! We hebben elkaar nodig. Om dit virus te doorstaan.. We zitten hier helaas allemaal middenin. Degene die dierbare in het ziekenhuis hebben liggen of dierbare die niet meer tussen hun staan door dit verschrikkelijke virus. Dan laat ik dat bakje koffie, het glaasje wijn en of het pakketje nog wel even staan. Waar hebben we het dan over.. Schouders eronder! Doorgaan, want we kunnen dit samen! 

 

Deze week veel uitgezocht in het geen wat ik nog wel kon betekenen voor de klant en hoe het verder moest. Er is heel veel geregeld zegt de minister maar er zijn helaas veel kleine letters in het spel. Waardoor veel ondernemers waaronder ik op vele dingen geen recht hebben. Dus we moeten door! Want mijn kindje J-style-deco gaat niet onder aan het Corona virus. Een big shout out naar de klanten die al voor de zomer bestellen en ons niet overslaan. Wat ontzettend lief, en de berichten die erbij staan. Daar wordt je stil van, en blij want dat doet zoveel. Al is het maar een kleine groet, ik vindt het super. Maar ook zeker dat de klanten, toch bestellen en je laten zien dat je er niet alleen voor staat. Super, ben jullie dankbaar.

In mijn zoektocht ben ik gaan kijken naar mogelijkheden en heb ik ook een paar klanten gesproken die op zoek waren. Ook heb ik naar mezelf gekeken, waar ik nu naar kijk. Want de vakantie? Die zal dit jaar niet door gaan.. Mijn zoontje is tot de Mei vakantie sowieso thuis. Hij zal zich ook gaan vervelen! Het werd speelgoed, alles onder 1 dak. Hoe handig. Geen dubbele verzendkosten, versiering en cadeau gelijk bestellen. Ik denk dat ik mijn zoon maar vlogger maak en de artikelen laat uit proberen ;) haha. Dan heeft hij gelijk ook wat te doen in deze tijd naast zijn school werk. Helaas moesten de kostuums hierdoor het pad verlaten. Omdat er ruimte moest gemaakt worden voor de nieuwe artikelen. De Carnaval hebben we gehad dus voorlopig is er ook even geen kostuum nodig en ook geen grote feestjes helaas.. Om jullie kindjes bezig te houden heb ik goed gekeken naar creatief speelgoed, zodat het thuis ook wat dragelijker wordt. Wilt u het ingepakt? Dan doen wij dit gratis voor u! Omdat wij u dankbaar zijn voor uw bestellingen. Zwembaden voor de zomer! Ja want we kunnen voorlopig nog niet naar het zwembad of het strand, het moet allemaal in eigen tuin. Ik heb gekeken naar leuke prints voor de kleinste en de grootste kinderen. Ik ben voorlopig nog wel even bezig met aanvullen, mocht u wat missen? Laat het me weten. Want ook ik moet mijn weg nog een beetje vinden in deze artikelen. Een deel heb ik al op voorraad gehaald de andere artikelen worden binnen 3 werkdagen naar u verzonden. Dus het speelgoed gaat vanaf nu door en de 24 uur pakketten. Houdt dus goed de verzend status in de gaten. We hebben leuke familie spellen, buiten speelgoed, speelgoed voor jongens, speelgoed voor meiden en speelgoed om te knutselen. Kortom voor ieder wat wils Ik hoop dat het net zo een succes wordt als de feestartikelen. We hopen snel weer terug te zijn met onze feestartikelen. Voor nu en voor u, u kunt alles deze weken met een voordelige verzending bestellen! Dus u kunt alvast een bestelling plaatsen. Uw bestelling wordt verzonden zodra de lock down opgeheven wordt en de veiligheid van het magazijn weer optimaal is! De gratis verzending geld deze week ook voor de verzending dus bestel snel een leuk cadeau en wij pakken het mooi voor u in.

 

Nogmaals bedankt voor uw steun en lieve berichtjes <3

Liefs Jeanine 


Reacties (0)

gravatar
Jeanine V waarde
Geplaatst op 2020-05-26 11:13:44
Goedemorgen, dat gaat hoor dan sturen we het rechtstreeks naar u toe
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »