Menu
EUR
J-Style-deco is live op tiktok

J-Style-deco is live op tiktok

Door: J-Style-deco.nl Reacties: 0

Aan het genieten van de zomerse temperaturen en de vakantie? Ook hier doen we dit op volle teugen. We hebben TikTok ontdekt. Zo leuk om te laten zien wat voor leuke zomerse plaatjes je kan maken met onze artikelen. Leuke tips en tricks en we blijven voor nu even heerlijk zomers! 

vandaag hebben we een TikTok gemaakt met de kleur geel! Een echte trendsetter op dit moment, want het is zo lekker zomers. Maar die kleuren op de website, zijn soms best moeilijk. Daarom hebben we nu op ons TikTok account het verschil laten zien in ballonnen kleur geel pastel. Ga je voor mat (macaron) of voor pastel geel shine. De keuze is reuze en we gaan de komende tijd alleen maar meer van deze leuke filmpjes maken! Ben je benieuwd? Volg ons dan op tik tok via de volgende link!

Tik tok account J-Style-deco.nl

 

we laten hier handige diy tips zien voor uw feestje! Hebt u leuke tips wat u zeker wil zien? Laat het hieronder weten en wij gaan er voor zorgen dat het online komt!

Op ons TikTok account zie je ook hoe simpel het is om een ballonnen boog zelf te maken, wat je kan doen met de ballonnen pilaren voor op tafel en ook de ballonnen pilaar xl komt eraan! Volg ons dus en zie wat je in huis haalt 

 

geniet allemaal van de zomer, de temperaturen en natuurlijk vooral van uw gezin! Fijne zomer ☀️

 

Zomerse Zeeuwse groetjes j-Style-deco.nl

 

ps. Deze zomer is onze klantenservice een klein beetje aangepast. We gaan niet dicht maar hebben er voor gekozen om alles via de chat te laten lopen. We willen u zeker helpen, maar vinden dat we zelf ook wel een beetje vakantie verdienen. Dus zijn er vragen! Stel ze via de chat! Rechts onderin via het bolletje! We komen zo snel mogelijk bij u terug. 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »