Menu
EUR
Wegens omstandigheden is het niet mogelijk om nu nieuwe bestellingen te plaatsen! Voor klanten die hebben besteld, alles wordt verwerkt en gewoon naar je toe verzonden.
Hoe gebruik je een helium tank

Hoe gebruik je een helium tank

Door: J-style-deco.nl Reacties: 0

1. Controleer de veiligheidsinstructies: Lees de instructies en waarschuwingen op de heliumtank zorgvuldig door voordat je begint. Zorg ervoor dat je bekend bent met de veiligheidsmaatregelen en eventuele specifieke instructies van de fabrikant.

2. Plaats de heliumtank op een stabiele ondergrond: Zorg ervoor dat de heliumtank stevig staat en niet kan omvallen tijdens het gebruik. Plaats de tank op een vlakke en stabiele ondergrond, bij voorkeur op de grond.

3. Bevestig de ballon mondstuk: De meeste heliumtanks worden geleverd met een ballon mondstuk dat op de tank kan worden bevestigd. Controleer of het mondstuk goed is bevestigd en stevig vastzit.

4. Controleer de drukregelaar: Sommige heliumtanks hebben een drukregelaar om de hoeveelheid helium die vrijkomt te regelen. Controleer of de drukregelaar correct is geïnstalleerd en stel deze indien nodig in op de gewenste druk.

5. Plaats de ballon op het mondstuk: Plaats de opening van de ballon stevig over het mondstuk. Zorg ervoor dat de ballon goed vastzit en niet lekt.

6. Open de klep: Draai de klep op de heliumtank voorzichtig open om de helium vrij te laten komen. Houd het mondstuk stevig vast terwijl de ballon wordt opgeblazen. Zorg ervoor dat je de ballon niet te snel opblaast om te voorkomen dat deze knapt.

7. Sluit de klep en verwijder de ballon: Zodra de ballon de gewenste grootte heeft bereikt, sluit je de klep op de heliumtank om de toevoer van helium te stoppen. Verwijder voorzichtig de ballon van het mondstuk en knoop deze dicht.

8. Herhaal indien nodig: Herhaal de stappen 5 tot 7 voor elke ballon die je wilt opblazen. Zorg ervoor dat je de heliumtank op een veilige afstand van open vuur of hittebronnen houdt.

9. Veilig opbergen: Nadat je klaar bent met het gebruik van de heliumtank, sluit je de klep stevig en berg je de tank op een veilige plaats op, uit de buurt van kinderen en direct zonlicht.

Het gebruik van een heliumtank kan een leuke en gemakkelijke manier zijn om ballonnen op te blazen voor verschillende gelegenheden. Zorg er altijd voor dat je de veiligheidsinstructies volgt en de tank op de juiste manier opbergt.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »