Menu
EUR
Wegens omstandigheden is het niet mogelijk om nu nieuwe bestellingen te plaatsen! Voor klanten die hebben besteld, alles wordt verwerkt en gewoon naar je toe verzonden.
Het verschil in maten, ballonnen

Het verschil in maten, ballonnen

Door: J-style-deco Reacties: 0

11 latex ballonnen - 28 CM

11 latex ballonnen zijn een goede keuze als je een kleine ruimte hebt of als je een klein budget hebt. Deze ballonnen zijn perfect voor het versieren van een tafel of als aanvulling op andere decoraties. Met 11 ballonnen kun je een mooie ballonnenboog maken of een aantal ballonnen ophangen om de ruimte op te fleuren. Het is belangrijk om te weten dat 11 ballonnen niet genoeg zijn om een grote ruimte te versieren, dus als je een grote zaal hebt, moet je meer ballonnen kopen.

5 latex ballonnen - 13 CM

5 latex ballonnen zijn nog kleiner dan 11 ballonnen en zijn ideaal voor kleine feestjes of als je een klein budget hebt. Deze ballonnen zijn perfect voor het versieren van een tafel of als aanvulling op andere decoraties. Met 5 ballonnen kun je een mooie ballonnenboog maken of een aantal ballonnen ophangen om de ruimte op te fleuren. Het is belangrijk om te weten dat 5 ballonnen niet genoeg zijn om een grote ruimte te versieren, dus als je een grote zaal hebt, moet je meer ballonnen kopen.

18 latex ballonnen - 40 CM

18 latex ballonnen zijn een goede keuze als je een grote ruimte hebt of als je een groot budget hebt. Deze ballonnen zijn perfect voor het versieren van een grote zaal of als je een indrukwekkende ballonnenboog wilt maken. Met 18 ballonnen kun je een mooie ballonnenboog maken of een aantal ballonnen ophangen om de ruimte op te fleuren. Het is belangrijk om te weten dat 18 ballonnen genoeg zijn om een grote ruimte te versieren, dus als je een kleine ruimte hebt, moet je minder ballonnen kopen.

Conclusie

Het verschil tussen 11 latex ballonnen, 5 latex ballonnen en 18 latex ballonnen is het aantal ballonnen dat je krijgt. 11 ballonnen zijn perfect voor kleine ruimtes of als je een klein budget hebt, 5 ballonnen zijn nog kleiner en zijn ideaal voor kleine feestjes, en 18 ballonnen zijn perfect voor grote ruimtes of als je een groot budget hebt. Het is belangrijk om te weten hoeveel ballonnen je nodig hebt voordat je ze koopt, zodat je niet te weinig of te veel koopt. Met de juiste hoeveelheid ballonnen kun je een mooie ballonnenboog maken of een aantal ballonnen ophangen om de ruimte op te fleuren.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »