Menu
EUR
Wegens omstandigheden is het niet mogelijk om nu nieuwe bestellingen te plaatsen! Voor klanten die hebben besteld, alles wordt verwerkt en gewoon naar je toe verzonden.
Het nieuwe 2020

Het nieuwe 2020

Door: Jeanine Reacties: 0

Je moet rekening houden, je houd rekening om je eigen gezondheid hoog in het vaandel te houden. Want als er hier corona ontstaat dan kan de zaak ook even op slot. Dit is niet wat je wilt. Dit hebben we gehad in Maart en ik kan je vertellen dat dit een enorme domper was. En ook een wake - up call, waar ik achteraf best wel blij mee ben! We gaan altijd maar op de automatische voet verder, vergeten de rest rond ons heen en vinden het allemaal maar normaal. Als daar dan een virus tussen komt sta je gewoon letterlijk en figuurlijk stil! Is er even niets normaal en moet je gaan denken in mogelijkheden. Onze premier Rutte heeft ons weer laten weten dat de feestjes gekort moeten worden en thuis feestjes niet meer groots mogen. Was ik blij met zijn bericht? Absoluut niet, daar gaan we weer dacht ik. Is het logisch? Ik heb geen idee, ik spreek me hier ook niet over uit. Wel weet ik dat we hier weer moeten denken in mogelijkheden en niet moeten gaan stil zitten en denken wat balen dit hoe nu? Hoofd omhoog, borst vooruit en door! 

Het nieuwe 2020 is dus voor ons ombouwen, speelgoed erbij en vooral licentie artikelen. Hier is voor gekozen omdat u nu alles onder één dak kan kopen. We kijken naar een aanbod wat tevens met onze collectie mee kan. Dit betekende wel dat we artikelen eruit moesten doen, collecties kleiner worden. We merken dat het goed bevalt voor de klant, er wordt al heel veel speelgoed besteld en er moet nog zoveel komen! Erg leuk om te merken dat u mee gaat in het nieuwe 2020. Bent u op zoek naar artikelen, laat het ons dan weten! Wij kijken graag met u mee wat voor de klant kunnen betekenen. Het nieuwe aanbod betekend dat we binnen 2 werkdagen aan u kunnen leveren. Heeft u speelgoed voor de volgende dag nodig? Dan kan dit zelfs geregeld worden! We gaan dus een stapje verder in onze service. De extra zeker komt er namelijk weer in. Dit betekend dat u een dag eerder uw order ontvangt dan dat aangegeven wordt bij de verzending. Er zijn twee nieuwe feest merken toegevoegd aan onze webshop, party stars en folat. Ook deze artikelen worden binnen 2 werkdagen aan u geleverd. De artikelen met een langere levertijd geven dit aan bij het artikel. We proberen het zo duidelijk mogelijk op te zetten. Zodat hier geen verwarring over is.

Op dit moment zijn veel artikelen in licentie toegevoegd, zoals L.o.L. Surprise, Avengers, Minnie mouse, Peppa pig, Eenhoorn, Batman, Zeemeermin, paw patrol, Woodland En we blijven nog even doorgaan met aanvullen! Want we zijn nog lang niet klaar.

Het nieuwe 2020 is ook kleine feestjes, wij denken hierin ook graag met u mee! Daarom hebben we de slinger collectie aangevuld. We begrijpen dat het grote feesten er even niet inzit. Maar zoals de quote zegt a little party never hurt anyone. Is helemaal waar! Het kan net zo gezellig zijn in kleinere groepen als met grote groepen. Waar je de helft niet spreekt op een feestje omdat je te druk ben iedereen tevreden te houden. Heb je nu weer tijd om even het gesprek aan te slaan met iedereen. Het persoonlijke contact wordt hierdoor beter en het is fijn samen komen in kleinere groepen omdat er meer aandacht is voor elkaar! Moet het minder aangekleed zijn? Dat denk ik niet! Want het gaat om de pret oogjes van jouw kindje die uit zijn bed komt en verrast rond zich heen kijkt. Door de aankleding voelt een kind zich ook echt jarig! Binnenkort zullen wij meer thuis feestjes decoratie bloggen gaan schrijven! Daar komt nu bij dat u gelijk de cadeaus ook, kan aanslaan in de webshop. Dit betekend maar één keer verzendkosten, als je deze al hebt want vanaf 40 euro is het gratis verzending! Ik hoorde deze week van een klant om online te feesten, hoe leuk is dat. De kamer wordt helemaal aangekleed, alleen iedereen doet het vanaf zijn beeldscherm. De mogelijkheden in 2020 zijn enorm en niets hoeft overgeslagen te worden. Bedenk alleen mogelijkheden om het zo leuk mogelijk te maken. 

Volwassen feestjes? Wat denk je van een diner met vriendinnen? Kleed de tafel mooi aan, zorg voor de juiste aankleding en decoratie. Je kunt zelfs tegenwoordig het eten bestellen en een restaurant komt het brengen! High tea? Yes je kunt nu gewoon een high tea bestellen voor thuis, decoreer de tafel met bloemen, mooie decoratie. Denk aan die van de flower collectie of die van alice in wonderland! Thuis is het knus, je kunt zelf bepalen wat voor muziek je op zet. Of sluit het diner af met een karaoke! Je moet in 2020 creatief zijn met ideetjes! Maar vooral niet bij de pakken neer gaan zitten, denk in mogelijkheden en de ideeën komen vanzelf! Via google kan je ook heel veel leuke informatie vinden om te doen! 

kinderfeestje? Ga je toch naar die speelhal of ga je dit keer voor thuis? Moeilijke keuze. Ik weet er alles van. Mijn zoon is over een paar weken jarig en ik heb gekozen om de drukte maar niet op te gaan zoeken. Een feestje thuis wordt het. Het thema heeft hij al beslist voor dit jaar, dus het is voor mij alleen nog zoeken naar leuke ideetjes wat je met dit thema kan mengen. Online staan er nu heel veel leuke knutsel artikelen. Wat denk je van gieten en schilderen? We hebben ze in beeldjes maar ook in spaarpotten! Super leuk om mee te nemen naar huis en een leuk aandenken. Een speurtocht is ook altijd leuk! We hebben kleine traktatie cadeautjes die u kunt gebruiken voor de speurtocht. In vele thema's!

Voor de meiden hebben we helemaal leuke artikelen online! Wat denk je van de haar sets? Nagel studio's, make-up studio's. Kortom organiseer je een meiden feestje? Ga dan voor een beauty feestje! Laat de meiden met versierde nagels, opgemaakt en leuke glitters in het haar vertrekken! Combineer het thema met het make-up feest thema of slaap feestje thema.

Ga je voor een unicorn feestje? Geef iedereen dan een glitter haarband met een unicorn hoorn! Versier een koekje in de vorm van een unicorn. Maak eenhoorn slijm of giet en schilder een eenhoorn! Doe een eenhoorn speurtocht met een zoektocht naar de Eenhoorn! Geef ze allemaal een roze emmertje, zodat ze opzoek kunnen gaan naar de eenhoorn schatten. Leg kleine snoepzak cadeautjes op verschillende plekken. Als ze de eenhoorn vinden komen ze terecht bij de eenhoorn pinata! Vul de pinata met snoepjes en confetti! Laat ze zich uitleven op een pinata of ga voor een trek pinata. 

Tot slot voor de girls! hebben we het thema L.O.L Surprise enorm aangevuld! In decoratie, maar ook in speelgoed. Je kunt nu leuke L.o.l surprise tattoo's zetten bij de meiden, De glitter haar style set geeft de haartjes vrolijke kleuren en de L.o.l glitter kaarten zijn super leuk om te knutselen! Er zijn nog veel meer artikelen waarmee je het thuis feestje compleet maakt! 

Voor de boys is het game feestje helemaal een topper, gemixt met de nerf party! Hoe leuk is het om een baan uit te zetten in een gym zaal of thuis in de tuin. Waar je leuke opdrachten verzint die gecombineerd gaat met een nerf! Binnenkort wordt het nerf aanbod uitgebreid, geef ze allemaal een nerf pistool met navulling. Laat ze bijvoorbeeld een balletje van blikken afschieten en geef het balletje punten. Laat ze schieten door gaten en geef de gaten punten. Kortom ook thuis kan het gewoon leuk zijn!

Het nieuwe 2020 is dus creatief zijn! Van iets kleins, iets groots maken. We hebben zomaar wat ideetjes gedeeld met u. We hopen dat u er wat mee kunt. Heeft u zelf nog een leuk idee die we hier moeten toevoegen? Spreek u uit:) Wij voegen ze graag toe voor onze klanten. 

Stay safe!

Feestelijke groetjes, Jouw style & deco 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »