Menu
EUR
Wegens omstandigheden is het niet mogelijk om nu nieuwe bestellingen te plaatsen! Voor klanten die hebben besteld, alles wordt verwerkt en gewoon naar je toe verzonden.
Folie ballon of latex ballon. Het verschil

Folie ballon of latex ballon. Het verschil

Door: Jeanine Reacties: 0

Folie ballonnen zijn gemaakt van een dunne, metalen folie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten en kunnen worden bedrukt met afbeeldingen en teksten. Folie ballonnen zijn duurzamer dan latex ballonnen en kunnen langer meegaan. Ze zijn ook minder gevoelig voor temperatuurveranderingen en kunnen worden gevuld met helium of lucht.

Latex ballonnen zijn gemaakt van natuurlijk rubber en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Ze zijn goedkoper dan folie ballonnen en kunnen worden gevuld met helium of lucht. Latex ballonnen zijn echter minder duurzaam dan folie ballonnen en kunnen gemakkelijk knappen als ze worden blootgesteld aan extreme temperaturen of scherpe voorwerpen.

Een ander belangrijk verschil tussen folie ballonnen en latex ballonnen is hun impact op het milieu. Folie ballonnen zijn niet biologisch afbreekbaar en kunnen schade toebrengen aan het milieu als ze worden weggegooid. Latex ballonnen zijn biologisch afbreekbaar, maar het duurt nog steeds enkele maanden voordat ze volledig zijn afgebroken.

Als het gaat om het kiezen van ballonnen voor uw evenement, is het belangrijk om rekening te houden met uw budget, de duurzaamheid en het milieu. Folie ballonnen zijn duurder, maar gaan langer mee en zijn minder gevoelig voor temperatuurveranderingen. Latex ballonnen zijn goedkoper, maar minder duurzaam en hebben een grotere impact op het milieu.

Ongeacht welke ballonnen u kiest, zorg ervoor dat u ze op de juiste manier weggooit. Folie ballonnen moeten worden gerecycled en latex ballonnen moeten worden weggegooid in de prullenbak en niet in de natuur. Door bewust te zijn van de impact van ballonnen op het milieu, kunt u ervoor zorgen dat uw evenement niet alleen mooi is, maar ook duurzaam.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »