Menu
EUR
Wegens omstandigheden is het niet mogelijk om nu nieuwe bestellingen te plaatsen! Voor klanten die hebben besteld, alles wordt verwerkt en gewoon naar je toe verzonden.
De perfecte kerst tafel

De perfecte kerst tafel

Door: Jeanine Reacties: 0
De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan, de kerst dat betekent lekker eten, hapjes, samen komen met iedereen die je lief is en natuurlijk een hoop gezelligheid. De voorbereidingen treffen altijd even wat werk. Niet alleen de boodschappen maar ook de tafel aankleding. In het blad van  Fit met Roos wordt alles uitgelegd over de perfecte kerst tafel, hapjes, kerst lunch, brunch, tussen doortjes en diner recepten. In dit blad vindt je heel veel leuke en gezonde recepten en net eens even iets anders als dat we normaal gewend zijn. Je vindt succes verhalen over afvallen en kunt ook bij Fit met Roos terecht voor een concult afvallen. Het blad is erg leuk om cadeau te doen tijdens de kerst en wordt geleverd in een luxe cadeau verpakking. Kent u iemand die op zoek is naar een gezond levens patroon of het leuk vindt om nieuwe recepten uit te proberen? Dan moet u deze kerst special snel in huis halen! Voor de catering feestartikelen kunt u natuurlijk bij ons terecht want j-style-deco.nl heeft alles voor uw hapjes, kerst tafel en drankjes, het makkelijke is dat het veel gemaakt is van plastic of karton, dit betekent dat je niet hoeft af te wassen maar alles zo gescheiden in de prullenbak kan deponeren! In dit magazine zijn er 3 thema’s geselecteerd voor de kerst tafel, de meeste bestaan uit Metallic waarom ik hier voor gekozen heb ga ik jullie natuurlijk hieronder uitleggen. Alle artikelen zijn te vinden bij www.j-style-deco.nl. De Party Shop met meer als 10.000 Artikelen. Als u voor J-style-deco kiest deze maand ontvangt u gratis een kerst cadeautje en u krijgt gratis korting op verzending. En natuurlijk vergeten we niet eerst zien en dan betalen! 

Metallic goud & Rood kerst tafel:

Metallic goud - rood kerst tafel


De kerst kleuren rood en goud die zien we vaak terug tijdens de kerst, deze collectie is nieuw bij j-style-deco.nl en geeft een luxe uitstraling. Dit komt door de tekst verwerking in de borden, servetten en natuurlijk de kerst belletjes. Ik heb gekozen voor een metallic goud tafelkleed zodat de borden / servetten met de gouden tekst er extra goed uitkwamen. Zo springen de borden / servetten er echt uit en heb je dat glinsterende effect dat je wil tijdens de kerst aan jou eet tafel. Want tijdens de kerst mag je uitpakken en uitblinken, niet alleen in je kleding maar ook in diner,brunch, lunch of ontbijt. In het champagne glas heb ik dit keer gekozen voor een metallic goud sterren prikker & metallic goud papieren rietje. Je kan natuurlijk ook kiezen om de metallic goud sterren prikkers in je hapjes te verwerken. De sterren prikkers zijn lang van formaat dus het is ook erg leuk om hier bijvoorbeeld fruit aan te doen. Ook zijn ze zeer geschikt voor een kerst traktatie! De tafel is afgewerkt met kerst belletjes confetti en natuurlijk de kerst belletjes naamkaart houders. Super schattig om als extra decoratie op jou tafel neer te zetten en natuurlijk erg handig want op de naamkaartjes van de belletjes kun je de naam schrijven van de gasten. Zodat je de tafel van te voren in kan delen en iedereen op de juiste plek komt te zitten. Als laatste heb ik als een klein grapje de Kerst Cheers & Hoho brillen bij elk bord neer gelegd. Leuk voor de kerst foto tijdens het eten.

Kerst tafel goud

Rosé goud kerst tafel:

Merry bright kerst tafel


Rosé goud is de kleur van dit seizoen, het geeft sfeer maakt de kerst tafel chique en warm! Ik heb gekozen voor het tafelkleed rosé goud afgewerkt met een tafel loper rosé goud. Je kunt natuurlijk ook alleen de rosé goud tafel loper pakken of het tafelkleed dit hoeft niet perse samen! De tafel is afgewerkt met champagne glazen plastic, erg handig er breekt niets en het kan na het diner weg gegooid worden! Afgewerkt met een rosé goud papieren rietje, dit is meer als decoratie. De borden met de kerst servetten Merry Bright vindt ik persoonlijk echt de Eye catcher van de tafel. Wil je liever een servet met een ster in rosé goud in dezelfde print als je bordjes? Dan kan dit ook want ook die zijn online te verkrijgen. Het is niet een standaard tafel en het zijn ook geen standaard kerst kleuren. Dat maakt de kerst tafel rosé goud zo uniek en chique. Ik heb de kerst tafel afgewerkt met wat sterren confetti, voor wat extra decoratie. Ik zeg missie volbracht en tijd om aan tafel te gaan!

Kerst tafel rosé goud


Metallic Groen & Rood kerst tafel:

Kerst diner tafel aankleding


Een simpelere tafel maar net zo leuk als de rest, geen teksten of prints maar gewoon de standaard kerst kleuren groen met rood. Ik heb hier gekozen voor het metallic groen tafelkleed natuurlijk kun je het ook omdraaien en kiezen voor het metallic rood tafelkleed. De eet borden zijn metallic rood, voor het voorafje heb ik de bordjes Metallic groen gepakt. Zo krijg je diepte in je tafel en worden de kleuren goed afgewisseld. Ik heb gekozen tijdens de lunch voor een beker in metallic groen. Dit voor de thee of koffie! Daarnaast heb ik een champagne glas gebruikt om met elkaar te proosten! In het champagne glas zit een papieren rietje met een belletje. De papieren rietjes zijn super leuk om in jou champagne glas te doen of in een gewoon sap glas. Dit papieren rietje geeft net wat meer uitstraling aan jou tafel. Naast het papieren rietje heb ik gekozen voor de kerstman mutsjes om aan het glas te doen. Persoonlijk vindt ik ze erg leuk en geeft het een simpele tafel toch het juiste effect wat jij wil tijdens de kerst. Ze zijn heel makkelijk aan te brengen op jou glas en ook tijdens het drinken er heel makkelijk van af te halen. Als laatste heb ik wat confetti gebruikt om de tafel af te maken en de kleuren metallic groen en metallic rood te versterken. Deze kun tevens ook gebruiken als decoratie op je kerst schalen.

Voor alle foto's, recepten en nog meer tips en tricks gaat u snel naar het blad van Gezond met Roos. Er staat nog veel meer voor u klaar bij J-style-deco, u kunt ook terecht voor uw hapjes, plastic borden, plastic champagne glazen in vele kleuren, plastic wijn glazen, plastic sap glazen met unieke teksten, amuse hapjes, plastic bestek, plastic serveerschalen, plastic snack schalen, kerst decoratie, kerst versiering, kerst traktaties, kerst candy buffet en andere kerst tafel aankleding. Kortom genoeg te zien! Wie weet tot snel!

Kerst tafel naamkaart houders

Ik wens jullie allemaal een hele fijne en mooie kerst toe met iedereen die u dierbaar is. Tevens een goed uit einde en tot ziens bij j-style-deco.nl. 

Hoho kerst brillen metallic

Warme groet,
Jeanine van Waarde - J-style-deco

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »