Menu
EUR
Wegens omstandigheden is het niet mogelijk om nu nieuwe bestellingen te plaatsen! Voor klanten die hebben besteld, alles wordt verwerkt en gewoon naar je toe verzonden.
Bambi feestartikelen | Brand new

Bambi feestartikelen | Brand new

Door: Jeanine Reacties: 0

Oh Bambi wat ben je leuk! De nieuwe feest lijn van J-style-deco. Bambi pastel feestartikelen, versiering en daar houdt het eigenlijk mee op. Wat jammer dat er zo weinig van dit thema is. Het bestaat namelijk uit borden, bekers, servetten, etagere,slinger en uhh ja dat is hem echt! 

Dit is balen, want het is echt een super schattig thema met unieke pastel kleuren. Maar J-style-deco gaat het eens even met je bekijken hoe we dit het beste op kunnen lossen en met welke feestartikelen we het kunnen combineren. Mint groen, pastel roze en metallic goud staan voorop in deze lijn. Hier kunnen we zeker wat mee! 

Ik neem niet het tafelkleed van bambi, persoonlijk vindt ik het grijs een beetje saai met de andere artikelen. Ik wil dat mijn feestartikelen eruit springen. Ik ga dus voor het metallic goud tafelkleed. Hier komt mijn etagere en borden goed uit. Ik pak de mint groene borden met de bekers van bambi. Natuurlijk werk ik dit af met het lieve schattige servetje pastel roze. Ik ga voor het metallic goud bestek set. Dit knalt weer lekker en het staat erg goed bij mijn tafelkleed. Het bestek leg ik op de servet zodat het wel opvalt anders kriig je metallic goud op goud en dit vindt ik niet mooi. ik zet 2 etagere's neer op tafel met de unieke bambi print. Ik prik een paar kaarsjes van de bambi lijn erin die afgewerkt zijn met gouden glitters. De bekers kun je eventueel nog vervangen voor mint groene bekers of gouden bekers en een papieren rietje bambi erin dit is een keuze die je zelf maakt. 

Maak een wand met het bloem deur gordijn wit, hang hier wat mint groene waaiers voor en presenteer dit met het nieuwe XL konijn. Maak de leukste foto's met jouw gasten. Kies voor een leuke pastel foto booth. Je maakt een eigen decor voor jouw leukste feest foto's. Je kan kiezen om hier eventueel ook de bambi slinger nog tussen te hangen of de hangers los te gebruiken. 

Natuurlijk moet de jarige gekleed zijn in een bambi kostuum, heeft u het schattige bambi kostuum al gezien? We hebben een baby kostuum en een meisjes kostuum. Allebei met een schattig haarband en unieke tutu. Zo staat uw dochter te paraderen met de mooiste feest kleding. 

Ik combineer de gave slinger kit met mint groene ballonnen, licht roze ballonnen en chrome ballonnen goud, deze wil je niet missen! Dit zijn net glazen bollen maar dan in ballon vorm en in de kleur goud. Ze geven jouw feestje een echte unieke uitstraling en een luxe uitstraling en dit is wat je wil tijdens jouw bambi feestje. Ik kies voor een metalic goud ballonnen gewicht en licht roze draad of ook eventueel metallic goud. Ik maak de ballonnen trossen met helium en hang de ballonnen in verschillende hoogtes. Ik ga voor net iets meer chrome ballonnen. Je kan eventueel nog afwijken met een confetti ballon goud, of metallic goud. Deze maken het net wat speelser. Als je de ballonnen op verschillende hoogtes hangt met verschillende kleuren. Creer je diepte en het geeft jouw aankleding een leuke en gezellige sfeer. Zorg dat je 2 om 2 gebruikt of van 1 kleur 3 of 4 maar niet te veel kleuren door elkaar dat maakt het erg onrustig en dat willen we niet tijdens ons bambi feestje! Voor de aankleding van de zaal ga ik voor de metallic goud vlaggetjes. Erg handig deze zijn 10 meter en ik wil niet teveel poes pas. Ik hou het simpel en transparant en de kleuren komen zo op deze manier mooi overeen. Hier hou ik van! Op naar een geslaagd en uniek bambi feestje

Een feestelijke groet, J-style-deco 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »