Menu
EUR
Ballonnen ophangen zonder helium? Ja zeker!

Ballonnen ophangen zonder helium? Ja zeker!

Door: Jeanine Reacties: 0

ballonnen aan plafond

Het ziet er altijd zo super uit! Die ballonnen aan het plafond, aan ballonnen lint. Maar dan heb je zeker een grote helium tank of zelfs twee tanks nodig om het vol te krijgen! Leuk wel! Kan dit niet goedkoper? Ja zeker!! Wij leggen je hier uit hoe jij geen helium nodig heb of zomaar een klein tankje voor de afwerking!

ballonnen tros aan de muur

Ken je onze lijm dots al? De lijm dots die ook worden gebruik voor de ballonnen bogen. Zodat je gaatjes weg kan werken en de ballonnen boog nog wat meer volume kan geven. Yes deze lijm dots heb jij nodig. Met deze lijm dots hang je namelijk heel snel en makkelijk de ballonnen op. Het enigste wat je moet doen. Is de ballonnen eerst opblazen, overal een ballonnen lint aan doen en hangen maar!

ballonnen lijm dots

Dit zijn de lijm dots die je nodig heb om de ballonnen te bevestigen aan de muur. Deze lijm dots zijn zo handig en multi inzetbaar! Je kunt de kleine rondje lijm dots eraf pakken en aan de bovenkant van de ballon plakken. Duw hem vervolgens tegen de muur aan en zorg natuurlijk dat het touwtje al aan de ballon hangt. De lijm dot zie je niet zitten. Hierdoor lijkt het dus echt of je alles heb opgeblazen met Helium.

ballonnen zonder helium opblazen

 

Wil je voor het effect toch nog een bosje helium ballonnen neer zetten? Maak dan met een kleine helium tank van 20. Een unieke ballonnen tros. De tips over hoe je een ballonnen tros maakt, lees je in een de ballonnen blog! 

valentijn ballonnen

hoe leuk zou het zijn.. Om uw geliefde te verassen met en kamer vol ballonnen? Tijdens Valentijn! Maak het nu in orde, en regel de leukste verrassing voor uw geliefde. Wat heb u nodig?

 

Maak de mooiste versiering met heel veel van uzelf. En een klein beetje van J-style-deco.nl!! Heel veel succes. leuke eind resultaten? Wij zijn benieuwd. Stuur ze naar ons op en wij kunnen ze hier toevoegen 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »