• Lorem ipsum

Ballonnen hoop

6 Aug 2019
door Jeanine

Een paar weken geleden probeerden we het al zelf een keer uit met een hoepel. De ballonnen boog. Makkelijk te maken maar hoe zet je hem nu zelf in elkaar? Wij gingen de strijd aan met de streamer, tekst ballon en een ballonnen bloemen slinger. 

 

Hieronder vindt je de vlog van de ballonnen boog die wij maakte en wat leuke tips. 

 

--------------------------------------

De antwoorden om een simpele ballonnen boog te maken vindt je hier! 

Ga jij voor een hoepel of neem je de ballonnen hoop? Het kan beide, alleen moet je een hoepel altijd wel bedekken ivm de kleur. Je kunt dan kiezen om een streamer te gebruiken in de kleur die jij wilt! We hebben vele kleuren online staan namelijk. De ballonnen boog is zilver en dus vrij neutraal van kleur!

ballonnen boog

Dit is de ballonnen hoop, de hoop is vast en rond. met de afmeting 60 CM. Deze kun je bedekken met ballonnen, tekst ballon, bloemen slinger, cijfer ballonnen. leaves of roosjes. 

Wil je toch liever een hoepel? Gebruik dan de streamer

streamers

 

Zodra je de boog op kleur heb kun je hem gaan vullen. Bedenk van te voren goed hoe je hem wil vullen. Dit kan zijn met bloemen, een nummer ballon of een tekst ballon. 

Wil je hem ook nog met kleine ballonnen vullen? Doe dit dan altijd met 5 latex ballonnen omdat ze anders te groot zijn.

pastel ballonnengroene ballonnenlila ballonnen

Hoe bevestig je de ballonnen nu aan de hoepel?

ballonnen tapeballonnen tros hangers

de ballonnen tros hangers zijn een echte musthave bij de ballonnen boog. Want je maakt de ballonnen handig vast in de ballonnen tros hanger en klikt hem vast aan de boog. Gebruik genoeg ballonnen zodat de hangers niet te zien zijn. Blijft het niet goed zitten kun je het altijd even vast maken met een plakbandje aan de achterkant. Je kan ook eventueel het nieuwe artikel gebruiken ballonnen tape. Je kunt de ballonnen handig vast maken aan de tape en rond de boog draaien. Het nadeel vindt ik alleen dat je meerdere tapes moet gebruiken om hem " vol " te krijgen en met de ballonnen tros hangers kun je echt volume creëren. Maar dat is natuurlijk een keuze die je zelf maakt! 

ballonnen boog 1 jaar

Ga je er een tekst ballon in hangen? Of juist een nummer ballon? Je kunt kiezen voor de XL cijfers of juist de kleinere cijfers van 40 CM. Deze kun je opvullen met een rietje en hoef je dus niet met helium op te blazen. Je plakt de ballon vast met een dubbelzijdig tape! Bekijk goed de afmeting van de ballon, of dit niet te groot is voor je boog of dat het niet te veel wordt. Ga je net zoals de vlog voor een tekst ballon met een bloemen slinger dan is het alleen draaien en even opplakken. Kortom die ballonnen boog is helemaal niet zo moeilijk als het lijkt! Je maakt het in een handomdraai en kan niet missen op jouw feestje! 

 

 

bloemen slinger

Tip: Deze bloemen slinger is ook heel leuk om tussen de ballonnen door te hangen! Je draait de bloemen slinger door de ballonnen heen. Hang eerst de ballonnen op aan de boog, en draai daarna de ballonnen slinger er door! Het effect is echt super leuk! 

Veel succes, heb je nog leuke foto's van jouw creatie? Dan zien we deze graag hier terug! Heb je vragen? Stel ze hieronder.

baby ballon

Zonnige groetjes J-style-deco 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »