Menu
EUR
Wegens omstandigheden is het niet mogelijk om nu nieuwe bestellingen te plaatsen! Voor klanten die hebben besteld, alles wordt verwerkt en gewoon naar je toe verzonden.
Champagne glazen 20 ST
€14,99 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
Champagne glazen 20 ST

Champagne glazen 20 ST

€14,99 Incl. btw

Champagne glazen 20 st | Online feestwinkel | Oud en nieuwe feestje? Groot en voordelig aanbod Happy new Year feestartikelen, versiering en ballonnen | Snel geleverd Lees meer.

  • Verzending: 2-4 werkdagen
  • Verzending naar: NL - BE
  • Achteraf betalen: Eerst zien = dan betalen

Productomschrijving

Champagne glazen

20 Stuks 

23 CM 

Maak je klaar om het nieuwe jaar in stijl te vieren met onze sprankelende nieuwe collectie feestartikelen, ballonnen en versiering voor oud en nieuw! Bij J-Style-Deco.nl hebben we aan alles gedacht om jouw feestje onvergetelijk te maken.

Onze feestartikelen zijn speciaal ontworpen om de feeststemming naar een hoger niveau te tillen. Van kleurrijke slingers en glinsterende confetti tot feestelijke tafeldecoraties, we hebben alles wat je nodig hebt om je feestlocatie om te toveren tot een waar feestparadijs.

En natuurlijk mogen de ballonnen niet ontbreken! Onze ballonnen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en kleuren, allemaal met het thema oud en nieuw. Van elegante gouden ballonnen tot vrolijke ballonnen met "Happy New Year" erop, ze zullen zeker de feeststemming verhogen.

En laten we de champagne glazen niet vergeten! Onze collectie bevat prachtige champagne glazen met feestelijke prints en teksten. Of je nu kiest voor glazen met sprankelende sterren of met de tekst "Cheers to a new year", je zult zeker indruk maken op je gasten.

Bij J-Style-Deco.nl hebben we met veel zorg en aandacht een gehele nieuwe collectie samengesteld, zodat jij het beste feestje ooit kunt organiseren. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw favoriete feestartikelen en maak van oud en nieuw een onvergetelijke avond!

De leukste feestjes vier je met J-Style-Deco.nl.

Gerelateerde producten

Recent bekeken

Champagne glazen 20 ST
Champagne glazen 20 ST
Champagne glazen 20 st | Online feestwinkel | Oud en nieuwe feestje? Groot en vo...
€14,99 €12,39
 

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Champagne glazen 20 ST

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »