Menu
0
Eerst zien - Dan betalen
Verzending NL - BE
Niet goed = geld terug
Verzending NL 3,99 | BE 5,99
05Mei2020
We are B A C K

We are B A C K

Door: JeAnine Reacties: 0

Ja het zat tegen, en nee opgeven was geen optie. Het was even moeilijk en even op de tanden bijten. Ook dat is ondernemen. Hoe verder? Hoe door, in welke tijd zitten we nu eigenlijk en hoe kan alles zo snel veranderen. U mag gerust weten dat er af en toe pijnlijke dagen tussen zaten waarin ook ik niet wist hoe het verder moest. Maar waar een wil is.. is toch echt een weg. Die weg heb ik gevonden en ook bewandeld. Ik ben mijn avond Vierdaagse nog aan het lopen al is het een avond maand daagse geworden. De webshop zal er iets anders uit komen te zien. Hieronder zal ik er meer over vertellen.

We zitten en zaten allemaal in het zelfde schuitje, we kwamen in een sneltrein vaart in een hele andere wereld terecht. Een wereld waar we rekening moesten gaan houden met nieuwe regels, nieuwe veranderingen en eigenlijk een hele ommekeer van het dagelijks leven. Als u me een half jaar geleden dit had verteld had ik waarschijnlijk gelachen en gezegd hou op dat kan helemaal niet. Maar het kan! Deze tijd heeft me laten zien dat we zelf niet de touwtjes in handen hebben en dat het dus van de een op andere dag gedaan kan zijn. Stilstand terwijl we ons eigenlijk in het leven voor de Corona alleen maar voorbij liepen. Harder, sneller, beter en meer. Die tijd is voorbij, we moeten leren dat we aan onze gezondheid moeten denken en die van de mede mens. We moeten weer gaan genieten van de kleine dingen in het leven en vooral ons zelf daarin niet vergeten. Ook ik ben zelf iemand die alle sloten over ben “ gesprongen “ zonder terug te kijken of ik er toevallig niet in 1 ben gesprongen. Het was doorgaan en niet omkijken.. dat heb ik dus nu wel gedaan. Tijd om weer terug te draaien waarmee het allemaal begon, ik ben geen grote speler en dat zal ik ook niet worden. Ik ben chronisch ziek en kan niet harder als dat ik nu doe. Ik heb in het afgelopen jaar hier vaak commentaar over gehad. Bij deze ga ik me hiervoor ook niet meer excuseren. Ik ben blij dat ik mijn klanten pakketjes kan leveren. Dat dit minder snel gaat als bij een ander, daar ben ik me bewust van. Het is niet voor 15:00 besteld morgen in huis. Wel heb ik gezien dat vele bedrijven nu dezelfde problemen ervaren en dat zonder chronische ziekte en zelfs ook nog met personeel. Omdat het personeel ziek is geworden er meer rekening moet worden gehouden met elkaar. En dat is juist waar ik naar toe wil. Hou rekening met elkaar, zorg voor elkaar en denk aan elkaar. Laten we de wereld wat vriendelijker maken door geen modder te gooien maar te denken aan wat er achter de schermen allemaal in touw wordt gezet om jouw pakketje te leveren. Stop met rennen, loop met mij mee de maand Vierdaagse en sta stil bij het mooie leven wat we hebben. Want jeetje wat ben ik dankbaar!!!! De lieve klanten voor hun begrip, geduld, lieve berichten, hartjes onder de riem! Allemaal zo gewaardeerd in deze tijd! Jullie gaven me het touw om uit die laatste modder sloot te komen en me weer energie te geven om de Vierdaagse figuurlijk te gaan lopen. Door jullie warmte en goedheid kwam ik er toch weer uit. Bedankt hiervoor! Ik kon niet iedereen helpen. Waarvoor mijn excuses. Had zo graag geholpen maar de tijd gaf me geen andere keuze. Nu geeft die tijd mij dat wel. We gaan ervoor schouders eronder en hem uitlopen tot het virus voorbij is. Alles stap voor stap en samen komen we er wel! Het kan dus zijn dat je pakketje langer onderweg is als je van ons gewend ben. Het is namelijk erg druk in de bussen van de bezorgers. Soms kan het er niet meer bij! Wij doen er alles aan om uw pakketje zo snel mogelijk te bezorgen. Alleen wij willen gezond blijven, dus we blijven lopen en kunnen niet gaan rennen! We hopen op begrip! 

het geen wat veranderd in de webshop is dat alle kostuums, pruiken, hoedjes, zullen verdwijnen. Ook zal de Halloween minder uitgebreid worden. Hiervoor komt terug speelgoed, geboorte cadeaus, decoratie voor op tafel om uw feestje nog meer aan te kleden. Kortom allemaal leuke dingen in het vooruitzicht.

alle gezondheid voor u, en nogmaals heel veel dank! Mijn dankbaarheid is in woorden niet uit te drukken! 

lieve warme Zeeuwse groetjes JeAnine 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.