• Lorem ipsum

Verjaardag & Het Corona virus

17 Mar 2020
door Jeanine

Verjaardagen van kinderen worden meestal grootst gevierd, die van jezelf sla je al snel over. Die van je dochter of zoon is belangrijker! Laat die nou net in deze tijd jarig zijn, hoe leg je uit dat de verjaardag met de vele vrienden en familie niet door gaat? Leg uit dat het feestje zeker wel door gaat! Dat hij of zij zich ook echt jarig zal voelen, maar dat de gasten op een later tijdstip als alles weer veilig is zullen langs komen met cadeautjes. Het feestje houden ze te goed en wordt later gevierd. 

Een verjaardag zonder gasten kan ook leuk zijn! Zorg dat er natuurlijk gewoon ballonnen, slingers en een leuk tafelkleed op tafel ligt. Als de jarige wakker wordt en de kamer is versierd, wordt hij of zij toch heel blij. Want kinderen houden van versiering en ballonnen. Verstop het cadeau in de kamer en laat de jarige het zoeken. Lekker ouderwets met warm en koud! 

Een feestelijk ontbijt met een cupcake voor de jarige waar een kaars in zit, die hij of zij kan uitblazen. Zing voor het uitblazen een liedje en laat de jarige een wens doen! 

Maak samen een taart en versier de taart op thema. Is je dochter helemaal fan van mermaid? Pak dan de mermaid suikers, met leuke suiker glitters. Maak samen een slagroom taart. Deze kan je makkelijk versieren en kan ze helemaal naar eigen inbreng aankleden. 

https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R10086/slagroomtaart

Hier vindt je de informatie op een perfecte slagroom taart te bakken samen.

Is je zoon helemaal fan van gamen? Pak dan de game on taart decoratie met cupcake glitter suikers in de kleuren groen, zwart en rood of geel. Laat hem zelf de taart versieren.

Je kunt natuurlijk ook een fondant taart maken, je bent hier wat langer mee bezig en het is een leuke activiteit die je samen kunt doen. Ook hier kun je de glitters en cupcake suikers voor gebruiken. We hebben natuurlijk ook onze leuke uitstekers, die je perfect voor deze taart kunt gebruiken. We hebben ze in heel veel thema's. Dus je kunt hier een leuke combinatie maken in het geen waar jou kind helemaal fan van is. 

Ben je niet zo een taarten bakker? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor cupcakes of koekjes. Hier kun je ook de uitstekers, suikers en glitters voor gebruiken. 

Helaas komt er geen bezoek om de taart op te eten, dus zorg dat het bezoek de jarige niet vergeet! Laat ze een kaart sturen. Over de post of gewoon door de brievenbus. Zo zal de jarige zich toch jarig voelen. Je kunt natuurlijk ook altijd een oproep doen op facebook om kaarten te versturen naar de jarige. Een kleine moeite maar zo een groot gebaar voor de kinderen. 

Vul een pinata, en doe het spelletje als familie. Samen is het ook leuk om te spelen. 

Speel spelletjes, zoals stoelendans, bonsdans dansen tot de muziek stopt, of standbeeld dansen, spijker poepen met het mooie weer, grabbelton vul de ton met leuke cadeautjes, ballonnen dans, een ballon versieren, ezeltje prikje, krantenspel, hang de was op, slaapzak dans, ballonnendans, twister, torens bouwen met plastic bekertjes, wc papier wikkelen zoals een mummy ( sommige hamsteraars hebben genoeg ) blaas voetbal, noten schieten, verkleedzak doorgeef spel, opdracht ballonnen, schoendozen skiloop, knipoogspel, schminken, emmer werpen, speurtocht, bowling baan. Kortom er is heel veel op het internet te vinden. Over leuke spelletjes die je thuis kunt doen. Ga samen knutselen in het thema waar de jarige helemaal gek van is en maak te gekke creaties. 

Eten - wat de jarige wil natuurlijk! Hoe leuk is het nu om samen gezellig te gourmetten, pizzaretten, of friet festijn. Gooi de friet en snacks op tafel en eet met zijn allen van de tafel. Zorg dat je een plastic tafelkleed heb zodat er geen plekken op de tafel komen en eet gezellig met zijn allen aan de tafel. 

Laat feestjes doorgaan! Maar vier ze met elkaar als gezin. Wij blijven voor u klaar staan om u te voorzien van pakketjes. U hoeft de deur niet uit en het wordt voor de deur bezorgd! U kunt spelletjes, cupcake suikers, cupcake papiertjes, melds, versiering en tafelkleden bestellen. Wij zorgen dat u toch nog u feestje kan vieren in het klein. Laat de jarige zich jarig voelen. Het is allemaal al niet makkelijk in deze tijd, laten we er voor zorgen dat het dragelijk blijft. Samen kunnen we dit virus aan. 

Ik wens jullie een hele fijne verjaardag, samen met het gezin. Die het belangrijkste is, je gezondheid en je eigen gezin. 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »