• Lorem ipsum

Vaderdag BBQ

20 Jun 2017
door Jeanine

Afgelopen Zaterdag was het Vaderdag, en er stond mooi weer op de planning! Dus organiseerden we hier een barbecue voor de papa's. Aan alles was gedacht want hoe handig is het dat er een speciaal feest thema is voor de barbecue. En eerlijk is eerlijk er zitten hele handige artikelen bij die je echt niet mag missen tijdens een Barbecue.

 

 

Het thema bestaat uit de kleuren rood,zwart en wit en hier hebben we dus ook heel de tafel op style aangepast. Het handige van J-style-deco is dat je een thema kan kiezen en dit aan kan vullen met de feestartikelen op kleur, in dit geval waren dit dus de rode,witte en zwarte kleuren. We hebben eerst onze tafel zorgvuldig uitgezocht, we begonnen met het tafelkleed wat we namen in een picknick style in de kleuren rood met wit. De borden hebben we gekozen met het BBQ design. We zaten eerst nog te twijfelen over de groot verpakking rood met wit, deze is natuurlijk super handig als je met een grote groep ben. Onze tafel zou bestaan uit het tafelkleed, de grote ovale borden die we hebben gebruikt als borden ( erg handig daar vertellen we zo meer over ) de gewone borden van BBQ, bekers en servetten. Ook hebben we de mandjes waar je servetten en het bestek in kan doen in huis gehaald want dit is erg handig. Geen bende op tafel met los bestek alles netjes gepresenteerd. We maakten het thema af met rood met wit bestek, de bestek setjes van J-style-deco zijn handig in gebruik en zelfs mogelijk voor her gebruik! Het is dik bestek en niet van dat dunne bestek dat als je vlees te hard is gebakken je mes krom duwt! Rode serveerschalen, voor onze salades en het vlees. Vliegennetten echt super handig en voor hergebruik dus die liggen bij ons nu netjes opgeborgen in de kast. De slinger van BBQ time, met de eigen tekst en wat rode ballonnen. Tijd om te gaan inrichten 

 

 

De papa's werden weg gestuurd en de vrouwen zetten alles klaar, we begonnen met de slinger want we handen het plan om de tekst happy father's day er op te zetten. Deze vlaggetjes kun je door middel van een sticker van de tekst voor zien. Dus heb jij een feestje met een thema of wil je dat er iets op komt te staan wat op dat feest van toepassing is? Zet het erop. De vlaggetjes zijn gemaakt van papier en je kunt er net zo veel aanhangen als je zelf wilt. Dus jij bepaald precies je eigen vlaggenlijn. Maak je hem kort of zet je een lange tekst erop, jou feestje en dus ook jou tekst! Je kan er ook meerdere slingers van maken. Wij vonden het erg handig werken en vooral omdat wij onze eigen tekst erop konden zetten voor het extra effect.We hebben aan ieder uiteinde een tros ballonnen gehangen,natuurlijk super handig te maken met de ballonnen tros hangers van J-style-deco en de aankleding was een feit. Op naar de tafel want natuurlijk is dit het belangrijkste van de avond! Deze moest er leuk ken verzorgd uitzien want de papa's moesten natuurlijk wel even flink opkijken als ze binnen zouden lopen.

 

 

We begonnen met het tafelkleed,wat erg handig te gebruiken is want morst iemand dan doe je het netjes af met een doekje en het is van stevig materiaal dus scheurt niet! Op het tafelkleed zetten we de mandjes met aan de ene kant het plastic servies in de kleuren wit met rood en aan de andere kant de servetten. Erg handig want wij ( woonachtig in Zeeland) hadden wind dus alles bleef netjes op zijn plek staan. We gebruiken de grootte ovalen borden als eet borden,dit was super handig want aan de ene kant kon je de salades eten en aan de andere kant het vlees. Daarnaast hadden we ook nog de borden van 23 CM karton, is je bordje vuil dan kan je altijd nog zo een bordje gebruiken. Sinds kort wordt door de gemeente onze prullenbak van plastic en van overig afval maar 1x in de maand opgehaald. Erg vervelend want met een barbecue kan je zoveel grof vuil hebben, dat was bij deze barbecue super handig want deze borden waren van karton,dus alles kon bij het oud papier! Helemaal geen overvolle prullenbakken! De vlaggetjes hingen en ballonnen hingen naast de eet tafel en de tafel was aangekleed met de borden bekers, bij het vlees hebben we de menu kaartjes gebruikt,hier hebben we opgezet wat er allemaal inzit,want helaas mag niet iedereen al het vlees hebben en zijn sommige mensen allergisch. Om dat te voorkomen zijn de menu kaarten enorm handig en je hoeft niet telkens het zelfde te zeggen. De koeler voor het vlees en drank hebben we opgeblazen en gevuld met IJS. Dit hadden we van te voren klaar gemaakt. We kwamen op dat moment nog op een super handige en leuke tip bij warm weer. Vul de waterkoeler met ingevroren water ballonnen,het enigste wat je hoeft te doen is waterballonnen te vullen en in de vriezer leggen en de volgende dag heb je heerlijk gekoeld eten en drank. En het geeft nog een leuk effect ook!

 

 

De vliegen netten waren een echte must,want helaas kwam het ongedierte al snel aan op het heerlijke vlees van Slagerij Wisse, We hebben de netten gebruikt om over het vlees en de salades heen te leggen. Zo bleef het ongedierte weg en hadden wij er ook geen last meer van, de netjes kon je daarna weer netjes inklappen en opbergen voor hergebruik.

 

 

We hadden schalen aangeschaft voor het vlees,maar deze waren niet nodig. We kregen een prachtige schaal vol met vlees van de slager, deze hadden we online besteld! Erg handig en vanaf nu brengen ze het nog rond ook want de slager heeft een vernieuwd concept, namelijk barbecue op Walcheren. Erg makkelijk en ook nog eens handig want je heb en vers vlees en je hoeft er ook nog eens helemaal niets voor te doen. Want het wordt gebracht aan huis! In een leuke schaal wordt het opgediend en netjes gepresenteerd, de schalen hebben we dus gebruikt voor de slaatjes, komkommer en stokbroden.

 

 

De tafel was gedekt en de papa's mochten komen! Allebei vonden ze het er erg gezellig en leuk uitzien want het geeft je BBQ toch even een extra randje en wat extra gezelligheid. Wij hebben een ontzettend gezellig BQQ gehad met elkaar en het was zo opgeruimd want het plastic kon in de plastic bak en de borden,bekers en servetten in de papier bak. Nog nooit waren we zo snel opgeruimd en konden we gezellig met zijn allen natafelen. Binnenkort een BBQ feestje? Dan raden wij de artikelen van J-style-deco zeker aan. En het aller makkelijke is dat je het geheel op eigen wijze kan samen stellen want ze hebben niet alleen het bestek,tafel aankleding en versiering maar ook bier glazen, wijn glazen, schorten, champagne glazen, slingers op kleur, ballonnen op kleur, vlees tang, catering artikelen en tafel kleden op rol. Je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken of het is te vinden in de webshop van j-style-deco.nl. Dus stel vandaag nog je gehele zomerse BBQ feestje feestartikelen bij elkaar en maak er samen een uniek feest van!

 

Zonnige Groetjes vanuit Zeeland 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »