• Lorem ipsum

Trakteren met de snack tray

31 Jul 2018
door Jeanine

Hoe handig de snack tray, nog nooit was trakteren zo simpel en makkelijk. Het enigste wat je hoeft te doen is de tray op te zetten en te vullen.

De tray wordt geleverd in een set van 2 dienbladen van karton met de afmeting 20 x 20 CM. Deze moet je even in elkaar vouwen. Let goed op dat het 2 dienbladen zijn. Bij de dienbladen worden 40 kegels geleverd. Deze kegels zijn papieren zakjes waar je de traktatie in kan doen. De kegels hebben een afmeting van 7.6 x 17.8 CM. De ronde gaatjes in de trays zijn geschikt om de kegels in te doen. Deze zorgen ervoor dat uw traktatie recht blijft staan en dat uw kind makkelijk aan iedereen zijn trakatie kan serveren.

Natuurlijk kunt de snack tray ook gebruiken voor uw fees tafel. Het geeft een leuk en strak effect op uw tafel en de kinderen kunnen zelf bepalen wanneer ze de traktatie nuttigen en het word niet vuil omdat het netjes in een zakje zit.

U kunt de snack tray vullen met chips, snoep, koekjes, popcorn, fruit of groente. Tegenwoordig is het bij de meeste scholen een must om gezond te trakteren. U kunt dus zelf bepalen wat u in deze zakjes doet. Een hele leuke tip is friet chips kopen, deze in de tray te doen met een ronde spek op een sate prikker als de " saus " Deze tip is helaas niet gezond maar wel erg leuk. Wilt u liever gezond dan kunt u natuurlijk ook komkommer en wortel snijden in plakjes en deze in de kegels steken. 

De snay tray is er in de kleuren, roze, rood, blauw en zwart! Maar kent u ook onze sweet shops? Hoe gaaf zijn deze. Ook deze zijn zeer geschikt voor uw traktatie of feest tafel. De sweet shops zijn er in de kleuren roze, pastel, regenboog, blauw en rood. Ze zijn gemaakt van karton en hebben een afmeting van 38 CM. De zakjes zitten hierbij en deze zijn heel makkelijk te vullen met snoepjes, cupcakes, chips. Het trakteren kan vanuit de sweet shop. Dit betekent dat de sweet shop gewoon op tafel kan blijven staan en dat uw kind aan ieder kindje uit zijn klas zelf de traktatie kan geven. Voor elk feestje of traktatie is er een kleur. De sweet shop wordt geleverd in een set van 1 sweet shop met 2 lagen en 12 zakjes gemaakt van papier. Het trakteren was nog nooit zo handig met deze hulpmiddelen.

 

Bent u al klaar voor de traktatie van uw kind? Ga voor uniek en simpel met deze gave snack tray's of sweet shops! Met heel veel van uzelf en een klein beetje van J-style-deco.nl 

Veel succes met het trakteren! 

Een feestelijke groet, J-style-deco 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »