• Lorem ipsum

Traktatie

4 Apr 2017
door Jeanine

Trakteren op school is in elk gezin een jaarlijks ding wat terug komt.vroeger trakteerde je op een ijsje of een zakje chips. Maar die tijden zijn bij de meeste voorbij omdat de school vraagt om een gezonde traktatie. Daar ben ik helemaal niet op tegen al vindt ik wel dat het leuk moet blijven. Want zeg nu zelf trakteren is Een feestje en dit moet het voor de kinderen ook blijven! Trakteer dus origineel!!

Trakteren op school is voor de meeste kindjes een big happenings.Ze slapen slecht en zijn de dag ervoor ontzettend druk, eindelijk wordt er hard gezongen lang zal hij of zij leven en mag je verplicht op een stoel staan. Als dank voor het harde zingen krijgt iedereen Iets lekkers toe,maar het trakteren van vroeger is er niet meer bij (bij de meeste scholen) er wordt gekozen voor verantwoord trakteren. Niet slecht maar vindt ik persoonlijk wel dat er iets lekkers voor de kinderen tussen moet zitten,of iets leuks! Want trakteren moet voor elk kind een feest zijn en een dag waar ze naar uit kijken. Dus mama's en papa's hoe los je dat nou op? Een hele opgave want iedereen struint het internet af naar leuke ideetjes en natuurlijk ook nog zo opvallend mogelijk.De creatievelingen onder ons hebben waarschijnlijk niets aan deze blog maar voor degene met geen idee zetten we wat leuke en opvallende dingen op een rijtje. Want het hoeft niet moeilijk te zijn om op een leuke manier te trakteren.

 

j-style-Deco.nl introduceert de snack / Food tray.Nog nooit was trakteren zo leuk en simpel. Deze tray is er in de kleuren rood,blauw,roze en zwart.hij bestaat uit een set van 40 kegels van papier en 2 trays waar je de kegels in kunt zetten.het enigste wat je moet doen is in elkaar zetten en vullen. Hierdoor kun je ze ook makkelijk gevoel bewaren en al een dag van te voren klaar maken. Het moeilijk doen met vervoeren is ook gelijk voorbij,want je kunt ze gewoon in de tray gevuld en wel vervoeren.natuurlijk om het af te maken kan je er bijvoorbeeld een lange prikker indoen (ook die hebben we ik verschillende teksten en vormen,een papieren rietje of een houten vorkje met de unieke teksten als je bijvoorbeeld fruit serveert.Natuurlijk moeten we niet de snoepzak cadeautjes vergeten of te wel de uitdeel cadeautjes in verschillende thema's.Deze zijn natuurlijk ook erg leuk om toe te voegen aan de kegels.

Vindt u de Food tray met kegels te simpel?Dan kunnen we het natuurlijk ook nog wat luxer maken en nog leuker om uit de delen want de Food trays zijn niet de enigste uitdeel items die we hebben.We hebben ook de food trucks,deze kun je vullen in lagen.We hebben ze in 4 unieke kleuren en soorten,een pastel food truck een regenboog food truck,een fish en chips food truck in de kleur blauw en een Mexicaanse food truck.Deze zijn van karton en kunnen ook gebruik worden om te trakteren.Vul ze met een IJS cup naar thema of een sweet bag ook deze vindt je makkelijk en snel in de online feestwinkel van J-style-deco.nl.Wil je voor echte luxe gaan dan moet je de glitter etagere bekijken bij Glitter & Glamour deze gouden unieke food etagere heeft zelfs verlichting.Dus trakteert u of uw kindje in de donkere dagen is dit item natuurlijk een unieke eye catcher.

Vindt u de food tray's drie keer niets?En denkt u nee hoor ik wil liever simpel en makkelijk maar niet zo groot?Bekijk ons grote aanbod doosjes,zakje en cellofaan zakjes want u kunt bij ons terecht voor elke traktatie in elk soort en elke prijs klasse.Uw ideetjes werkt u hier uit bij J-style-deco.nl.Want wij hebben heel veel feestartikelen voor u klaar staan en er komt nog veel meer aan,ook voor te trakteren.u stelt uw eigen traktatie samen met heel veel van u zelf en een klein beetje van J-style-deco.nl

 

www.j-style-deco.nl 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »