Menu
EUR
Rosé goud party time!

Rosé goud party time!

Door: Jeanine Reacties: 0

Het wordt tijd om eens wat meer te vertellen over onze fantastische en best lopende collectie rosé goud feestartikelen, versiering en tafel aankleding. Een luxe uitstraling voor jou feestje dat krijg je met dit feest thema. Je kan je feestje geheel rosé goud houden maar je kan er ook voor kiezen om het te combineren met een andere kleur. Over die combinaties gaan we het hebben en we laten je zien in collage vorm welke kanten je allemaal op kunt. Want rosé goud is met behoorlijk wat kleuren te combineren maar hoe combineer je. Lees verder en je leest er alles voor. We nemen je mee in diverse kleuren, de ballonnen en hoe maak je nou de confetti ballon rosé goud! Yes hij wordt besproken en binnenkort schittert hij bij jou binnen in de huiskamer. 

 

rosé goud - pastel roze feestartikelen

Rose goud met pastel roze 

rosé goud gecombineerd met pastel roze, voor een meisjes verjaardag is dit een leuke combinatie. Je maakt het wat vrolijker door een afwerking pastel roze er aan te geven. Denk wel goed na welke kleur je wil laten overheersen, dus wil je echt een rosé goud feestje. Neem dan een touch pastel roze. Je kiest bijvoorbeeld het rosé goud tafelkleed met een pastel roze confetti erop. De bordjes doe je rosé goud met de servet pastel roze. Zorg dat je geen andere kleur gebruikt als rosé goud en pastel roze! Andere kleuren kunnen snel vloeken bij deze combinatie. Wat ook een hele leuke combinatie is in de versiering, is de honeycombs met de waaiers combineren. Maak een grote groep boven je tafel van waaiers en honeycomb ballen. Let goed op dat je ze niet allemaal op dezelfde plek hangt maar dat je ze laat verlopen op elkaar. Zorg voor diepte in je groep en hang er een leuke stip slinger doorheen voor het extra effect. Je kan deze stip slingers ook leuk naar beneden hangen inplaats van in boogjes. Laat ze uit je groep waaiers en honeycombs komen. Wil je liever alleen slingers? Pak dan de stip slingers pastel roze met rosé goud. Wordt het een rosé goud feestje, dan pak je 2 stip slingers (pakjes) rosé goud en 1 pakje pastel roze stip slingers. Heb je toch liever dat pastel roze overheerst dan draai je het om. Kies de confetti ballonnen pastel roze en maak leuke trosjes met helium voor bij de tafel. Je kamer is leuk versierd en het heeft helemaal niet veel tijd en geld gekost. Binnenkort komt het ballonnen gewicht rosé goud ook online te staan dus dan maak jij je groep helemaal compleet. 

rosé goud en metallic goud feestartikelen

Metallic goud met rose goud 

Wij zijn helemaal fan van deze collecties, de metallic goud is ook nieuw bij J-style-deco.nl. Ga jij voor een echt chique feestje? Dan moet je deze collectie zeker bekijken. Dit is een combinatie die jou feest een glamour randje geeft. De collectie metallic goud wordt deze week enorm uitgebreid en er komen gave feestartikelen online te staan. Deze collectie is ook erg goed te gebruiken bij het kerst diner of het diner van oud en nieuw. Er komt namelijk een hele metallic goud Happy new Year collectie online. Nog even geduld hiervoor het zal niet meer lang duren voor deze online komt te staan. De metallic goud bestek setjes, borden en plastic glazen zijn een luxe versie van onze normale " basic " collectie feest op kleur. Deze zijn ook van een ander soort plastic gemaakt en geven uw feestje een chique uitstraling. Metallic goud en rosé goud kunnen gelijk aan elkaar opgebouwd worden, dit betekent dat je niet meer rosé goud hoeft te pakken of metallic goud. Deze collecties kunnen goed met elkaar en wij hebben zelfs slingers die deze kleur beide heeft. Je kan eventueel nog iets afwijken naar metallic zilver maar persoonlijk ben ik hier geen voorstander van. Waarom? Omdat metallic zilver snel koud is als je het combineert. Alleen met rosé goud dan is het een leuke eye catcher maar ik vindt het met deze twee kleuren snel afwijken. Metallic goud en rosé goud zijn warme kleuren, daarom het in deze tijd van het jaar ook een hele leuke en warme combinatie. Jou feestje zal een chique uitstraling hebben maar ook een warme en design uitstraling. Kortom dit is een combinatie die je moet uitproberen als jij op zoek bent naar feestartikelen die jou feestje chique maken. Combineer de confetti ballonnen goud met rosé goud confetti ballonnen. De tip voor rosé goud confetti ballonnen vindt je hieronder in de blog! 

rosé goud kerst feestartikelen

Kerst met rose goud 

De kerst vier je met rosé goud met een touch van metallic goud. De nieuwe kerst collectie blinkt uit en ook jij mag met de kerst flink uitblinken. Bij J-style-deco vindt je alles voor de kerst tafel aankleding. Maar dit is een collectie die je toch even goed moet bekijken want deze collectie schittert naast onze metallic rood goud feest collectie. Omdat deze warme mooie kleuren zo gezellig overkomen en jou kerst diner of kerst brunch een unieke ice catcher geven. Deze collectie straalt luxe en warmte uit en dat is wat je wil met de kerst. De taart topper Merry Christmas mag niet missen aan jou kerst taart! De champagne glazen kun je leuk bewerken met een papieren rietje en natuurlijk kun jij kiezen voor de champagne glazen goud maar ook voor de champagne glazen met gouden randje. Het voordeel aan deze feestartikelen is dat het snel opgeruimd is na het kerst diner en afwassen is niet nodig! De Merry Christmas kerst slinger metallic goud kun je combineren met een sterren slinger rosé goud. Erg leuk om samen te combineren. Maak een paar leuke trosjes van rosé goud ballonnen en confetti ballonnen goud voor wat extra aankleding. De sterren saté prikkers kun je leuk gebruiken voor je hapjes, dit geeft een extra touch aan jou kerst tafel. Natuurlijk mogen de servetten niet missen je kunt kiezen voor de sterretjes maar ook voor de rosé goud servetten met tekst. De borden geven de luxe uitstraling die jij tijdens je kerst diner wilt hebben. Heb je de naamkaart houders al gezien? In de vorm van een kerstbal? Geef iedereen tijdens het kerst diner een eigen plek, zorg dat jou kerst diner goed voorbereid is met heel veel van jezelf en een klein beetje van J-style-deco.nl 

rosé goud - zilver feestartikelen

Rose goud - zilver feestartikelen 

 rose goud met zilver, deze combinatie is strak en in deze combinatie moet je ook niet afwijken op een andere kleur. Hou jij van orde en netheid? Dan is dit een thema waar je over na kunt denken. De ORBZ ballonnen zijn zo gaaf en heel leuk om te gebruiken voor jou feest, event, winkel of voor zaal aankleding. Ze zijn groot, gaan lang mee en het lijken net glazen ballen in jou thema kleur. Je kunt ballonnen trossen maken met de ORBZ ballonnen en deze combineren met de diamant ballonnen voor een heel luxe totaal plaatje. De kubus ballonnen van deze collecties kun je eventueel combineren maar ook kun je hier ballonnen trossen van maken. Van alleen kubus ballonnen. Geeft een heel gaaf totaal plaatje, de kubus ballonnen kun je eventueel ook vullen met lucht en ze neerzetten op de tafels voor extra aankleding. Wil je de ORBZ ballonnen neerzetten op een tafel? Dat kan ook maar, zorg ervoor dat je aan de onderkant een dubbelzijdig plakbandje plakt zodat hij blijft liggen. Zou zonde zijn als jou gasten binnen komen en de ballonnen van de tafel vallen. Met de letter ballonnen kun je unieke combinaties maken en teksten. Je kunt er voor kiezen op 1 woord rose goud te houden en het andere woord zilver. De ballonnen van 40 CM zijn maar 2,99 de stuk en dus zeer voordelig geprijsd. Je kunt ze vullen met lucht en ophangen aan een dun lijntje zorg wel dat het lijntje bijna niet opvalt (visdraad) De grote letters en cijfers van maar liefs  90 - 100 cm zijn ook op te hangen dus deze kun je gewoon vullen met lucht of natuurlijk met helium. We hebben nu ook de satijn cijfer ballonnen en deze zijn extra voordelig geprijsd. De satijn collectie is wat warmer en heeft niet die metallic look. Dus welke keuze maak je, die laat ik bij jou liggen. De ster ballonnen zijn te vullen met lucht en op te hangen aan het plafond of neer te leggen. Wij hebben ze in rose goud en zilver. Erg leuk om met de kerst deze twee te combineren. De rose ballonnen kun je combineren met zilver ballonnen of confetti ballonnen zilver. Deze kun je ophangen met ballonnen hangers, ballonnen tros houders of met helium vullen. Kies voor een zilver ballonnen gewichtje en maak je eigen ballonnen tros! 

rosé goud ballonnen

Wil jij ballonnen in rosé goud en weet je niet hoe je ze moet combineren? Hopla hier is het voorbeeld combineer de rosé goud met warme kleuren zoals ivoor, blush en satijn. Je kunt er voor kiezen om bovenin een grote letter of cijfer rosé goud te pakken en af te werken met ballonnen. Zorg ervoor dat de ballonnen niet op 1 hoogte hangen. begin met het cijfer of letter ballon aan je ballonnen gewicht te hangen en ga daarna verder met het combineren van latex ballonnen en folie ballonnen. Persoonlijk zou ik er voor kiezen om in 1 tros 2 a 3 folie ballonnen te hangen. Hier kun je kiezen voor sterren,manen,harten of ronde ballonnen. Combineer ze met een latex ballon rosé goud en een ivoor ballon. Heb je het cijfer ballon en de folie ballonnen beide rosé goud? Kies dan voor wat meer ivoor ballonnen of blush ballonnen zodat het niet te eentonig wordt. 

Dan eindelijk de tip die iedereen wil weten en waar we heel veel vraag over krijgen. Hoe krijg je nou rosé goud confetti ballonnen? Help!!! Wij gaan jou zeker helpen en nu de beste tip onthullen. Zit je er klaar voor?

 Kies voor een transparante ballon, die hebben we in 11 latex (30 - 40 cm) of in grote ballonnen tot wel 60 cm. Vul de ballon met confetti rosé goud confetti, de hoeveelheid is jou keuze. Je kan eventueel er voor kiezen om er een drupje high float in te doen als je ze gaat vullen met helium. Zorg dat je hierna de high float en confetti er goed in wrijft. Wil je de ballonen niet vullen met helium zorg dan voordat je de ballon op gaat blazen dat je deze goed statisch heb gewreven. Zodat de confetti niet op 1 plek blijft hangen dat zou zonde zijn. Vul daarna de ballon met lucht en plak hem op met een ballonnen hanger of ballonnen tros hanger. En je heb je eigen confetti ballonnen rosé goud! Leuk te combineren met de rosé goud ballonnen!! 
 
Heel veel succes met jou feestje rosé goud. Veel liefs J-style-deco. Heb je nog vragen of opmerkingen dan kun je deze melden via [email protected] of de live chat 

Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »