• Lorem ipsum

Palmboom feestje

21 Apr 2018
door Jeanine

Het is vandaag voor de derde dag mooi weer in Nederland. Heerlijk lekker genieten van het weekend, de zon en natuurlijk een goed feestje. Daar gaan we eens een blog over schrijven. Met dit keer als thema palmbomen. Want de nieuwe tropical summer feestartikelen laten de palmboom goed naar voren komen. Deze is goed te combineren met meerdere artikelen. Maar dat moet je net weten! Zo gaan we jou eens meenemen in de feestartikelen van de palmboom. En wat kunnen we hier allemaal mee? We laten het je hier weten!

 

Palmboom feestjes zijn natuurlijk het leukste buiten met mooi weer. Wil je echt een palmboom feestje dan heb je natuurlijk als basis groen. Wij houden ons vandaag in deze blog ook bij het groen en wijken niet af. De kleur die je erbij wil doen mag je zelf bepalen. Want dit is natuurlijk per klant verschillend. De leeftijd speelt hier een grote rol en natuurlijk of het voor een meisje of jongen is. Het voordeel aan groen is dat het eigenlijk met alle kleuren te combineren is maar gebruik niet teveel kleuren dan wordt het erg rommelig. 

palmboom feestartikelen

De basis is natuurlijk je tafel, hoe kleed je deze aan? We nemen twee tafels met u door, de tropical summer versie en versie met de basic feestartikelen groen. Dit zijn de feestartikelen op kleur groen. De feestartikelen van tropical summer staan deels centraal aan de palmboom bladeren. Je heb hier van een tafelkleed, bekers en borden. Deze zijn groen met wit, je kan kiezen om in het midden van de tafel een tafel decoratie te maken met de groene palmboom bladeren. Hierboven op kun je de ananas decoratie gebruiken of de decoratie palmboom. Of een vrolijke bos bloemen op tafel om het wat kleur rijk af te sluiten. Het tropical bestek is er leuk toe te voegen aan dit geheel. Het bestek is van hout gemaakt en geeft een leuke touch aan jou tafel. Natuurlijk kun je ook kiezen voor het plastic bestek groen om je bij de basis kleur te houden. Wil je nog wat confetti op tafel voor wat extra sfeer? Kies dan een zomer confetti of de tafel diamandjes groen. 

palmboom bladeren palmboom tafelkleed

Ga je voor de hot summer versie met een touch groen dan kun je kiezen om te beginnen met een tafelkleed op rol donker groen. Deze zijn erg handig als je een zaal moet aankleden. Je kan de tafelkleden op maat snijden of knippen. Zodra je alle tafels heb gehad plaats je de hot summer borden op tafel. Persoonlijk zou ik kiezen voor groen plastic bestek omdat dit het wat rustiger houdt. De bekers kun je ook van het thema hot summer kiezen maar hoe leuk is om het net even iets anders te doen. Kies voor de palmboom drink beker, of het wijn glas in het groen of roze dit is natuurlijk een keuze die je zelf maakt. Op de tafel kun je kiezen voor opblaas palmbomen die je neer kunt zetten en afwerken met confetti van hot summer of de flamingo confetti. Leg onder elk bord een palmblad voor wat extra tafel afwerking. Kies voor een leuke confetti, hier kun je kiezen voor roze maar wat denk je ervan om voor roze tafel diamandjes te gaan. Dit komt ook weer terug in je bord van hot summer. 

Nu de tafel klaar staat voor gebruik kun je de zaal, buiten of kamer kunt gaan aankleden. Hoe gaan we dit eens doen? Wat denken jullie van de ballonnen wand? In een eerdere blog legden we u stap voor stap uit hoe u deze kunt maken. Welke ballonnen u hier voor gebruikt en wat u hier zoal mee kunt doen. Een paar weken geleden zijn de artikelen voor de ballonnen wand flink uitgebreid. Dit betekend dat er nog meer meer artikelen zijn waar u de ballonnen wand mee af kunt maken. Maar vergeet niet de palmboom bladeren er tussen te hangen. Ze zijn zo leuk en geven het zo een gaaf effect. Vandaag heb ik alleen gekozen voor groene ballonnen. En dan wel groene ballonnen in verschillende kleuren, dus donker groen, lime groen en metallic groen. Daarbij heb ik gekozen voor 2 maten ballonnen de 11 latex en 6 latex. Zodat de ballonnen verschillende grotes hebben. Ik ga vandaag voor de ballonnen en palmboom bladeren en gebruik geen extra bloemen slingers. Wel gebruik ik de groene curve ballon als extra decoratie in mijn ballonnen wand. Niet dat het veel toevoeging heeft maar meer om het een echte eye catcher te maken. Ik sluit de ballonnen wand aan iedere kant af met een palmboom ballon. Zodat het thema extra versterkt wordt. Als slingers kies ik voor de swirl slinger en de palmboom slinger. Ik hou het simpel en sluit in elke hoek nog wat af met een tros helium ballonnen. Ik begin met een palmboom ballon, en hang daaronder verschillende kleuren ballonnen groen in verschillende hoogtes. En natuurlijk heb ik een groen ballonnen gewicht om in thema te blijven. Heb je een kleur bij je palmboom feestje toegevoegd? Dan kan je deze natuurlijk aanvullen in je ballonnen wand en je helium ballonnen trossen. Liever geen helium gebruiken? Geen probleem kies dan voor de ballonnen hangers of ballonnen tros hangers en maak mooie trossen in elke hoek van de kamer - tuin of zaal. 

De feest tafel waar het eten en hapjes op worden gepresenteerd mogen natuurlijk niet missen!! Ook ik heb daar flink over na moeten denken want hoe ging het dat nou eens aanpakken om een unieke palmboom sweet table te maken. Ik heb gekozen om alles groen te houden. Het tafelkleed pak ik natuurlijk groen van mijn tafelkleed op rol. Ik kies voor de palmboom serveerschalen om mijn cupcakes op te zetten. De cupcakes heb ik natuurlijk gebakken in groene cupcake papiertjes en versierd met groene glitters. Ik zet groene plastic drinkbekers en groene koffie bekers op tafel. Op de tafel zet ik twee grote opblaasbare palmbomen aan ieder kant 1. Ik kies voor popcorn bakjes groen en vul deze met popcorn. Daarbij kies ik voor groene emmertjes en deze vul ik met snoep. Onder de emmers en popcorn bakjes gebruik ik palmboom bladeren om het thema weer te versterken. Boven de tafel hang ik de tropical summer slinger. Naast de tafel plaats ik aan iedere kant een palmboom drank koeler. De palmbomen vul ik onderin met IJS klontjes en plaats daarna het drank erin. Makkelijk zo hoef ik zelf niet veel te lopen en de gasten kunnen zelf drank pakken. Later spoel ik de plastic serveerschalen palmboom blad om en vul ik ze met hapjes. Natuurlijk zorg ik dat alle hapjes zijn voorzien van een palmboom sate prikker. Zodat ook mijn hapjes terug komen in het thema. Ik zet als bedankje voor alle kindjes een palmboom drink beker neer. Deze bekers heb ik gevuld met snoepjes en traktatie cadeautjes. Natuurlijk maakt u zelf de keuze hoe u deze beker vult. Want de keuze uit de traktatie cadeautjes is reuze. Ik hang aan elke beker een label met de naam van het kindje erop waar de beker voor bestemd is. 

Voor al mijn gasten zet ik een groene hawaii bloemen ketting neer. Zodat het thema helemaal compleet is. Voor mezelf heb ik de palmboom haarband met de palmboom bladeren rok. Zo kan iedereen zien om wie het feestje gaat. En zullen ze me niet in de menigte kwijt raken Natuurlijk laat ik al mijn gasten op de foto gaan met de foto prop zodat ik een leuk aandenken aan heb aan mijn feest. Dit foto bord staat op een standaard en iedereen kan zijn hoofd in het gat steken. De foto's die je later terug kan bekijken zullen erg lachwekkend zijn. Op naar een mooi zomers palmboom feestje. Met heel veel van mezelf en een klein beetje van J-style-deco.nl

Zomerse en warme groeten van uit het Zomerse Zeeland. J-style-deco 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »