• Lorem ipsum

Paas eieren zoeken

9 Apr 2019
door Jeanine

De kinderen vinden het altijd helemaal geweldig om eieren te zoeken tijdens de pasen. Dit kan natuurlijk heel simpel en snel geregeld worden met chocolade eieren. Maar hoe leuk is het om er een heel spel van te maken? Wie vindt het gouden ei? Wie vindt de meeste eieren met cadeautjes of doe je opdrachten in de de plastic eieren die je zelf kunt vullen en laat je ze zo de punten behalen? Het kan allemaal maar je moet wel creatief zijn! En natuurlijk niet te vergeten je parkoer uitzetten! Maak een gave baan die ze kunnen volgen door middel van eieren en borden van paashaasjes! Je kunt het allemaal krijgen bij J-style-deco en wij helpen je een eindje met wat leuke tips!

Geef alle deelnemers een haarband met konijnen oren! Zodat je ze precies kunt volgen en precies weet waar de konijntjes uithangen

Neem de leuke tuinborden sets, om jouw eieren spel extra aan te kleden. Hierboven zie je de eieren los, deze worden geleverd op stalen stokjes zodat je ze in de grond kunt prikken. Ook zie je hier de paashaas met de eieren. Gaaf om samen te combineren en jouw eieren spel extra kleur te geven! Verstop achter de eieren een ei of maak het zo moeilijk en verstop er helemaal niets achter! 

Natuurlijk hebben we ook het grote paashaas bord! leuk om neer te zetten bij aankomst van de gasten. Bij dit bord kun je bijvoorbeeld leuk de tasjes od mandjes neerzetten die de kindjes kunnen gebruiken tijdens het zoeken van de eieren. 

Ga je voor een handtasje of toch een emmertje? We hebben verschillende opties! leuk om aan de kinderen te geven. Zo kunnen ze de eieren makkelijk opbergen en kunnen ze bij afloop het tasje afgeven om te tellen. Zorg natuurlijk wel dat de namen duidelijk op de tasjes of doosjes staan. Zodat je weet van wie het is! 

Dit jaar hebben we het eieren zoeken ook in een set! Verstop inplaats van eieren de wortel, bloem, paashaas voetjes en kuikentjes. Wie er het meeste vindt heeft gewonnen. Voor ieder is een kaart zodat je het kunt tellen bij afloop. Gebruik de pijlen om je baan uit te zetten. Degene die heeft gewonnen ontvangt een cadeautje.

 

Liever eieren verstoppen zoals u het gewend bent? Dat kan natuurlijk! Gebruik deze gave pijlen om de spanning goed op te bouwen. 

Vul de plastic eieren met snoepjes, confetti om ze te foppen! Of vul ze in met opdrachten, die ze niet verwachten! Maak het ze moeilijk. Op deze manier kunnen ze punten verdienen. Dit kan een vraag beantwoorden zijn, of een opdracht uitvoeren. Degene met de meeste punten wint

gouden ei

Het gouden ei mag niet missen aan jouw spel! Het ei die elk kind wil vinden want deze maakt of de winnaar bekend, geeft je extra punten of er zit een groter cadeau in! Dat laten we natuurlijk aan u over. Het ei is gemaakt van plastic en is 10 CM groot. Je kunt het ei openen en vullen of natuurlijk leeg laten wat u wil!

Wie wordt de winnaar? Geef een award voor de 3 kinderen die het meeste eieren vinden! 

Tot slot heeft iedereen honger gekregen! Tijd voor ranja met iets lekkers! Op naar een mooie Pasen. Met deze tips moet het lukken. Veel plezier 

Een lieve groet vanuit het Zeeuwse, J-style-deco 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »