Menu
EUR
Minnie mouse VS Unicorn blog

Minnie mouse VS Unicorn blog

Door: Jeanine Reacties: 0

We hebben de knoop door gehakt, Minnie mouse VS Unicorn is it! Een nieuwe collectie die niet heel groot is maar die je wel heel goed kan uitbreiden. Tijd voor een blog. Kort & bondig, om u een een eindje op weg te helpen met de juiste decoratie voor uw feestje! Een leuke pastel combinatie die je niet wil missen en zelf kan uitbouwen tot een fantastisch feestje!

De unicorn VS minnie mouse collectie bestaat helaas alleen maar uit servetten borden en bekers! Niet breed.. Maar!!! Deze collectie is top te combineren. Met Unicorn regenboog, pastel party feestartikelen en Minnie mouse pastel feestartikelen.

Hierbij een juiste combinatie die je kunt pakken voor uw Unicorn Vs Minnie mouse feestje! 

minnie mouse vs unicorn servettenminnie mouse vs unicorn bordenminnie mouse vs unicorn bekers

Dit is de collectie Unicorn VS Minnie mouse & Hier kun jij hem mee combineren. Laten we beginnen met Minnie mouse pastel

minnie mouse cupcake etagereMinnie mouse pastel feestartikelenMinnie mouse foto booth

Een super gave collectie die dus heel goed te combineren is samen zoals je ziet! Maar dan komt te touch of unicorn nog! Persoonlijk zou ik voor de vrolijke kleuren gaan van de unicorn regenboog, maar de pastel in lichtere tinten past er ook perfect bij! 

Unicorn achterwand Dit vindt ik een echte musthave! Voor achter de feest tafel. Een super gave wand decoratie van Unicorn. Die perfect staat bij een unicorn VS minnie mouse feestje. 

Werk deze uit met een ballonnen wand. Deze kun je kiezen in pastel of roze!

ballonnen wand rtoze Deze ballonnen wand bestaat uit roze, witte en pastel roze ballonnen. Perfect dus bij het thema. De groene bladeren worden er niet bijgeleverd en die kun je in dit thema ook gewoon weg laten! 

Verdeel de wand in 2 en verwerk in het midden de wand decoratie van unicorn. Ik kan je verzekeren dat wordt een super gaaf effect. 

Unicorn kostuumGeef de jarige een unicorn kostuum met Minnie mouse haarband roze. Super grappig en schattig! Het unicorn kostuum is al vanaf maat 104 te verkrijgen en je zal zien hoe schattig het staat bij de jarige! 

Minnie mouse spel Een spel mag niet missen tijdens het feest! Ga voor de Minnie mouse ezeltje prikje! Super leuk spel voor de kinderen en past precies bij jouw feestje. 

unicorn pastel kaarsen

Unicorn eye catchers! Die je niet mag missen op jouw Unicorn vs Minnie mouse feestje

Natuurlijk kan je ook gaan voor de collectie unicorn pastel

unicorn pastel versiering

Werk het thema af met pastel feestartikelen.

 Pastel bordenDonut muur pastelParty ballon pastel roze

Dit bewaard de rust en zo wordt het niet 1 grote kermis! Natuurlijk is dit een combinatie die je niet perse hoeft te maken. Je kunt ook kiezen voor de pastel collectie naturel. Zonder regenboog, deze kun je vinden bij pastel feestartikelen!

Maak hem af met een gave combi swirl ballonnen. Maak een mooie ballonnen tros met een Minnie mouse ballon en unicorn ballon erin en je bent klaar voor een fantastisch feestje! Maak je eigen creatie van de Unicorn Vs Minnie mouse en deel deze op onze facebook pagina of instagram. Zodat we hem aan de blog kunnen toevoegen! 

* We gaan elke week een leuke combinatie neer zetten voor u! Kort en bondig maar met de leukste ideetjes voor het perfecte feestje. Voor jong en oud! Leest u mee? 

 

Veel liefs, Jouw style & Deco 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »