Menu
EUR
Wegens omstandigheden is het niet mogelijk om nu nieuwe bestellingen te plaatsen! Voor klanten die hebben besteld, alles wordt verwerkt en gewoon naar je toe verzonden.
Kerst diner

Kerst diner

Door: Jeanine Reacties: 0

kerst diner goud

Hierboven zie je onze nieuwe collectie metallic goud schitteren! Een hele gave collectie waar goud heel centraal staat! Wil je deze gebruiken? Heel goed idee, wel zou ik hem combineren met wit accenten. Zoals wit tafelkleed met gouden tafel loper. Zodat de metallic goud borden nog beter tot hun recht komen! Vergeet niet de leukste kerst sterren naam kaartjes erbij te doen. Zodat je al de gasten een plekje kan geven aan tafel. 

kerst diner goud

Je kunt met de goud collectie heel veel kanten op, neem je het speels, strak of ga je voor een combinatie van beide? 

KERST diner ster goud

3 keuzes met goud, en ik maak toch een hele andere keuze! Haha ja ik moet weer moeilijk doen. Ik ga voor luxe, rustic en romantisch dit jaar! Hier mijn style voor de kerst 2020 met goud en wit!

----------------------------------------------------------

Mijn keuze voor het kerst diner dit jaar is als volgt:

Een tafelkleed wit van papier, bovenop het tafelkleed leg ik de tafelloper goud glitters. Zoals de afbeelding hieronder 

Metallic goud tafelloper

Mijn keuze voor de borden, glazen en servetten gaan uit naar de Luxe feest collectie goud. 

Luxe gouden borden dit plastic is verhard, niet makkelijk buigzaam dan breekt het. Super handig dus voor het kerst diner. Vorig jaar gebruikte ik de zilveren. Er kan ook gewoon warm eten op. We hebben ze in groot en klein formaat en soep formaat. Kortom je kan stapelen!

amuse bord

Als voorafje ga ik voor een amuse hapje die ik decoreer op dit schattige bordje! Een special amuse bordje. Die je eventueel kan combineren met een amuse schaaltje of zo kan gebruiken voor jouw hapje. 

kerstboom champagne torenchampagne toren

Ik zit enorm in twijfel, ga ik voor de kerstboom of de champagne toren. Ze zijn beide echt super en geven een echte eye catcher op jouw tafel! 

sap glas

 

de sap glazen pak ik natuurlijk in goud, je kunt ze ook met de tekst cheers bestellen. Heel leuk! We hebben ze in verschillende maten. Als je ze wil combineren met wijn of champagne glazen zou ik een klein glas pakken! 

naamkaart houders

ik ga voor deze naamkaart houder! Super schattig op tafel en ze vallen ook echt op waardoor het een echte eye cather is. Ik hou ervan als iedereen zijn plek heeft aan tafel, zo heb je ook niet snel dat er mensen buiten vallen. 

kerst diamantjes

Ik decoreer de tafel met diamantjes. Je kunt ook eventueel ook kiezen voor de speelse sterren confetti. Maar ik vindt deze diamanten zo een luxe uitstraling geven dat het mijn tafel helemaal compleet maakt. Deze hebben we in vele kleuren zijn maar 2,99. 

kerst slingr dan deze, ik kon hem niet laten liggen! Ik ga hem decoreren op het midden van de tafel over de glitter loper heen. Ik vondt het zo een gaaf gezicht, en je kunt hem goed combineren met de diamanten. Ik deed dit eerder met een rozen slinger en diamantjes op een tafel. Het totaal plaatje ziet er zo leuk uit. 

kerst versiering

ik maak het af met wat decoratie aan de achterkant van de tafel om mijn thema wat extra te versterken. En dan natuurlijk leg ik op elk bord een kerst cracker in de kleur goud neer met wit! Alleen ben ik er nog niet over uit of ik voor een XL formaat ga, of voor een kleiner formaat. De XL ers vallen erg op, en zijn gevuld met leuke artikelen dus denk dat mijn keuze toch daar op gaat vallen.

kerst crackers

Ik wens u veel succes met het uitzoeken van uw kerst tafel.

En natuurlijk hele fijne feestdagen <3 

Groetjes vanuit het Zeeuwse 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »