Menu
EUR
Hoera Pastel feestje voor Isabelle

Hoera Pastel feestje voor Isabelle

Door: Dorien Reacties: 0

Hoera Isabelle is 5 jaar geworden! Een magische leeftijd vind ik het. Alweer 5 jaar geleden dat ze bij ons kwam, alweer een heel jaar op school, het eerste kinderfeestje… Isabelle had er al ver van te voren erg veel zin in, de verlanglijstjes waren al gemaakt, de uitnodigingen voor haar Prinsessenfeest verstuurd en dan is het wachten op de dag! Afgelopen zondag was het zover en toen ze ‘s morgens beneden kwam was ze helemaal onder de indruk van de mooie versiering. Hoe fijn is het om dat blije, glunderende gezichtje te zien.

Van J-style-deco kreeg ik een mooi pakket met de leukste versieringen. J-style-deco is een online feestwinkel met eigenlijk alles wat je nodig hebt voor de aankleding van je feestje. Ballonnen, verkleedkleding, slingers, servetten, borden, bakjes, doosjes, rietjes noem het maar op en je vind het hier. Handig is dat je in de webshop kunt zoeken op verschillende thema’s, bijvoorbeeld Prinsessen, Mickey Mouse, Trolls, Flamingo, Glitter & Glamour. Ook voor een geboorte, babyshower en huwelijk zijn er speciale artikelen maar je kunt ook op verschillende kleuren de artikelen handig sorteren. Ideaal want je ziet op social media dat bijvoorbeeld het Black & White thema erg vaak terugkomt. Ik koos voor het feestje van Isabelle de kleuren goud, roze en wit. Deze passen goed bij de rest van mijn interieur en ben ik ook niet zo snel beu als de versiering er een aantal dagen hangt.

pastel gebaksborden

De avond voor het feest gingen we aan de slag. Het was even werk om alles in elkaar te zetten en op te blazen maar dan heb je ook wat ;-)
Eerst hebben we een paar touwtjes gespannen door de woonkamer zodat we een basis hadden om de versiering op te hangen. Er waren veel losse items, zoals de waaiers, ballonnen en de gouden hang slingers en deze wilde we graag verspreid ophangen. De roze pom pom slinger hing ook erg leuk!

 

Voor op de taart kregen we een prachtige kaars met het cijfer 5. Superleuk! De gouden opblaasbare HAPPY B-DAY was ook een succes en was gelijk het doelwit om mee op de foto te gaan.

 

Verder zat er in het pakket een supermooi tafelkleed met gouden stippen. Het materiaal kun je gewoon schoonmaken met een doekje, dus kunnen we het gewoon gebruiken voor het volgende feestje! Op de sweet table heb ik de gouden en roze bekertjes gezet met leuke gouden kartonnen rietjes. De pastelkleurige bordjes zijn precies gemaakt voor een taartje of een klein gerecht en passen perfect bij de rest van de aankleding. En ja de tafelconfetti… dat was wel een hit bij de meiden ;-)

 

Wij hebben heerlijk gefeest! Heb je binnenkort ook een (kinder)feestje? Kijk dan zeker eens op de website van J-style-deco voor leuke én betaalbare versieringen en benodigdheden. Volg ook de Instagram en Facebook accounts, zodat je niks mist van acties en de nieuwste trends op het gebied van party deco.

Liefs Dorien en Isabelle

Deze blog is mogelijk gemaakt door J-style-deco


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »