Menu
EUR
Halloween Feest

Halloween Feest

Door: Jeanine Van Waarde Reacties: 0

Halloween komt eraan, dat betekent hele enge feestjes maar niet te vergeten juist gestyled. Wij van J-style-deco weten daar wel raad mee want Jouw style en deco met heel veel van jezelf en een klein beetje van J-style-deco.nl. Dit betekent dat je, jouw Halloween feestje helemaal zelf styled met een klein beetje hulp van ons. Wij nemen je in deze blog mee in de Halloween feestartikelen wereld en bekijken samen, deze gave XL feest collectie.

De Halloween collectie is enorm, laten we dan eerst maar gaan beginnen bij onze nieuwe topper. Halloween Heks feestartikelen, een goed gestyled feest thema. Alles staat centraal aan de heks en alles wat daar om heen hangt. Met de unieke zwart en iridescent kleur staat hij voor je klaar. Dit thema is uit de collectie van Ginger Ray, hij is goed te combineren met de artikelen die u vindt in het kopje Halloween heks feestartikelen. En natuurlijk niet te vergeten iridescent kleuren en zwart. We nemen een paar artikelen door uit het thema, de andere artikelen mag u zelf online gaan bekijken. Want u wil deze collectie niet missen. Hoe gaaf zijn de vleermuis confetti ballonnen? Deze ballonnen zijn gevuld met vleermuis confetti en zijn tevens ook goed te gebruiken bij een Batman feestje! Wil je de vleermuis confetti goed verdeeld hebben in de ballon? Spuit dan eens een beetje haarlak in de ballon voordat je hem vult met lucht of helium en verdeel de confetti met je vingers. Zodat hij blijft plakken. Vul hem 5 minuten later met helium of lucht. Je zult zien dat de confetti veel beter verdeeld is. De heks hoedjes servetten wil ik zeker ook even doornemen! Hoe gaaf, maak unieke heks hoedjes voor op jouw bord. Het zal een gaaf effect geven op jouw Halloween feest tafel. We hebben nieuwe spinnenwebben in de webshop in de kleuren zwart en paars met glitters. Leg deze op tafel voor extra decoratie! Je kan dit thema goed combineren met de Halloween decoratie Skelet en Heks artikelen.  Nog een kleine budget tip van het huis. Gebruik bij dit thema een paars tafelkleed, en maak van poeder suiker of witte verf het skelet voet afdruk stencil. Gebruik dit op het tafelkleed voor een extra gaaf effect! 

Hoe gaaf zijn deze nieuwe eye catchers. De zombie buffet set, vul hem met snoepjes, chips en andere lekkernijen. Leg hem op een zwart tafelkleed zodat hij extra opvalt en werk hem af met de witte skelet voetstappen. OF Werk het tafelkleed af met Halloween confetti. Je gasten zullen versteld staan van jouw gave Halloween feest tafel. Natuurlijk moet elke gast voorzien zijn van een gaaf spinnenweb wijn glas! Om het feest helemaal in style te beginnen. 

Een Halloween spel mag niet missen! Daarom hebben wij heel veel Halloween spelletjes zoals onze verschillende pinata's. Halloween twister, Heksen spel en Halloween ezeltje prikje. De leukste Halloween spelletjes voor jouw Halloween feestje vindt je voordelig en snel bij J-style-deco.nl. De pinata's kun je goed vullen met de Halloween traktatie cadeautjes en de snoepjes van Halloween!

Halloween kostuums, die mag je niet missen voor jong en oud te verkrijgen bij J-style-deco.nl. Al vanaf maat 62 zijn de leukste kostuums te krijgen. Ga geheel in style want zowel voor mama en dochter maar ook voor zoon zijn dezelfde kostuums te vinden. Laat iedereen weten dat jullie familie zijn door het zelfde thema te kiezen. Natuurlijk hoort er bij een kostuum feestje ook een wedstrijdje, wie het meest zijn best heeft gedaan. J-style-deco.nl heeft meerdere awards voor het beste kostuum! Zelfs een eerste, tweede en derde prijs award. Kies nu het leukste kostuum uit en ga voor de award beste kostuum. Wist je dat J-style-deco ook heel veel leuke Halloween pruiken, hoedjes, haarbanden, nep bloed, wimpers en accessoires heeft om bij jouw kostuum te combineren? Bekijk snel het grote aanbod online! En stel een gaaf Halloween kostuum samen.

We hebben nieuwe Halloween tekst ballonnen, hoe gaaf. Deze ballonnen hoef je alleen maar op te blazen met lucht en een drink rietje. Hierover lees je alles in onze ballonnen blog. Je kunt hem ophangen voor het raam of neer zetten. We hebben ook hele gave latex pompoen ballonnen, skelet ballonnen en heks ballonnen. De confetti ballonnen die we hiervoor door namen van de vleermuis natuurlijk niet te vergeten. Maak de leukste ballonnen trossen of ballonnen decoraties met de J-style-deco Halloween ballonnen. Nog een kleine tip, wat denkt u van een ballonnen wand in de kleuren oranje met zwart? Of zwart met paars en gemengd met wat Halloween ballonnen? Wilt u meer lezen over hoe u een ballonnen wand maakt? Lees onze ballonnen wand blog voor de leukste tips. 

Halloween Decoratie, op zoek naar een Halloween decor? Voor jouw etalage, event of gewoon voor, voor de deur? J-style-deco.nl heeft het. Een groot aanbod met unieke Halloween decoratie staat voor u klaar. De engste spoken, skelet's, doodshoofden, Pompoenen, wand decoratie, wand posters en ga zo maar door staat voor u klaar! U kunt uw eigen decoratie samen stellen. Met de grote XL Halloween feest collectie. Alles staat voor u klaar. Waar wacht u nog op? Het wordt tijd om een gaaf Halloween feestje samen te stellen. Met heel veel van u zelf en een klein beetje van J-style-deco.nl 

Wij wensen u een heel geslaagd en mooi Halloween feestje! Heeft u nog gave foto's dan mag u deze natuurlijk altijd naar ons toesturen om aan deze Blog toe te voegen of op onze Facebook pagina plaatsen.

Een fijne avond - dag 

Feestelijke groeten, J-style-deco - Jeanine van Waarde 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »