Menu
EUR
Gender Reveal

Gender Reveal

Door: Jeanine van Waarde Reacties: 0

Gender Reveal feestartikelen,zijn op dit moment de nummer 1 in de webshop van J-style-deco.nl.Ze vliegen de deur uit en de collectie is niet aan te slepen.De Gender Reveal party's zijn in opkomst en worden een echte Musthave voor de mama en papa in Spe!Maar wat is nou de leukste manier om het bekend te maken?

Toen ik zwanger was van mijn zoontje, hoorde je het zelden een Gender Reveal feest. Anno 2017 is het heel bekend en is het een echte musthave als je zwanger bent! Je geslacht bekend maken met familie,vrienden en iedereen die je lief is. Het is ook een feest om er achter te komen wat jullie wondertje wordt.Dus waarom dat niet vieren met een feestje! Het is ook erg te merken in de online feestwinkel van J-style-deco.nl want de Gender reveal feestartikelen zijn niet aan te slepen en een echte topper in de shop. Ik ben net terug van vakantie en mijn oog viel op een nieuwe ballon, waardoor mijn gedachten verder dwaalde naar een blog. Hoe maak je nou op een leuke manier bekend wat het geslacht wordt?En dat het ook nog eens voor iedereen een verassing blijft. Tijd om dat eens op een rijtje te zetten en leuke ideetjes neer te zetten voor de mama en papa in spe! 

Gender Reveal cupcakes

Om te beginnen met de meest voor de hand liggende,althans deze wordt het meest gebruikt.Een taart of cupcakes met als vulling de kleur van het geslacht.Deze zie je heel veel terug komen,wil je de cupcakes nou ook nog leuk opdienen,gebruik dan de cupcake etagere met cupcake papiertjes. Je kunt de cupcakes natuurlijk ook heel simpel zelf maken,hiervoor staan heel veel recepten op het internet en zo hou je het kosten plaatje ook nog een beetje in beperking. Wil je het zelf ook pas op het moment van het feest weten dan kun je natuurlijk een taarten bakster of een bekende het laten doen! 

Gender reveal pinata

De Gender Reveal pinata, nieuw in de webshop van J-style-deco.nl.Ik vindt het een echte topper en het geeft ook een heel leuk effect op jou feest want je kan iedereen aan de pinata laten trekken totdat de uitkomst vanzelf naar beneden valt.Ja je hoort het goed,je betrekt dus iedereen bij het spannende proces! Je vult de pinata met roze / blauw confetti en of snoep. Dit is allemaal te verkrijgen in de webshop van J-style-deco.nl. Als je voor snoep kiest,pak dan de schattige chocolade hartjes in de kleur blauw of roze.

 Blauw of roze

Wil je toch liever confetti dan kan je vele kanten uit.Kies je de papier confetti of ga je voor een folie confetti.Deze keuze laat ik natuurlijk bij jullie! Het leuke van deze pinata vindt ik dat je het niet alleen doet maar met zijn allen.Dat niemand kan wachten wat het nu eigenlijk wordt en je gasten dus goed in spanning houdt.Wat je ook nog kan doen is met iedereen tegelijk aan het touwtjes trekken. Kortom met deze pinata kun je nogal wat kanten uit en wat is hij leuk want hij valt gelijk op door het enorme vraag teken! Een echte Eye catcher in jou huis met een enorm gaaf effect!

Gender Reveal ballon bekend making

 

De Ballon die mij aan het denken zet en u waarschijnlijk ook. Hoe gaaf is hij,te vullen met lucht of helium en natuurlijk niet te vergeten... Te vullen met confetti roze of blauw! Of kleine ballonnetjes (6 latex) ook deze verkopen wij in de webshop.Via deze link kom je er precies achter hoe je de ballon moet vullen met ballonnen. De ballon is maar liefst 90 CM en u ontvangt er twee,want stel nu dat er 1 kapot gaat of beschadigd tijdens het opvullen? Dan heb je niets,dit kan natuurlijk niet en daarom zitten er twee in een verpakking. Je kunt er natuurlijk ook twee vullen en mama en papa ieder een ballon laten lek prikken. Verwacht je een tweeling?Dan is het helemaal handig want dan heb je er twee binnen hand bereik! Vul je hem met helium dan kan je de ballon natuurlijk in het midden van de kamer zetten (Helium) .Maar je kunt de ballon natuurlijk ook voordelig opvullen met lucht en vervolgens ophangen aan een touwtje of met onze nieuwe handige ballonnen hangers.Hang de ballon precies zoals jij wil en je heb geen helium nodig! Voordelig en snel en het geeft net zo een leuk effect!

 

Op naar heel veel bekendmakingen - Gender Reveal Feestartikelen

 

Liefs J-style-deco.nl 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »