• Lorem ipsum

Decoreren van jou Disney Moana - Vaina Feest

11 Sep 2018
door Jeanine

In de blog van deze week nemen we het thema Disney Moana - Vaina door. Hoe het thema te decoreren en welke kanten kun je uit? We helpen jou met een perfect gedecoreerd feestje. Met heel veel van jezelf en een klein beetje van J-style-deco.nl

Het thema is niet heel groot aan versiering en decoratie. Maar je kan er wel heel veel kanten mee uit. De thema kleuren die wij pakken is turquoise, groen, en licht roze. Dit thema zie je terug in de borden, bekers, servetten en versiering

We beginnen met de versiering

Het thema bestaat uit meerdere kleuren, ik ga voor turquoise, pastel - licht roze en een zomers tintje. Ik begin met de deur poster, deze hang ik op aan de deur. Het handige van deze poster is dat hij van plastic is gemaakt! Dus mocht het gaan regenen dan blijft de poster gewoon mooi! ik hang aan elke kant van de deur een ballonnen tros. Hiervoor gebruik ik de ballonnen donker groen - pastel roze en turquoise. Ik hang de ballonnen op met een ballonnen tros. Handiger is er niet, je hangt de ballonnen in de ballonnen tros en zorgt dat je de ballonnen blaast in verschillende grootes voor wat extra diepte in je ballonnen tros. Je hangt de ballonnen tros houder op met een dubbelzijdig tape en je ballonnen tros hangt! ook kan je hem natuurlijk met een touwtje ophangen. Maar dit ben ik niet van plan omdat ik achter de ballonnen tros 2 palmboom bladeren wil ophangen. We verkopen deze palmboom bladeren in de webshop. 

Voor de versiering hang ik de turquoise en pastel roze hang slingers op. Deze combineer ik met een bloem slinger voor wat extra kleur. De slingers zijn erg handig omdat je ze overal aan kan hangen zonder dat je de muur beschadigd!  Ik ga voor een feest tafel, met een ballonnen wand. Voor de ballonnen wand pak ik turquoise ballonnen, pastel roze kleine ballonnen 6 latex en groene ballonnen normale grote. Ik kan eventueel nog afwijken naar de 2 turquoise ballonnen omdat deze in meerdere kleuren te verkrijgen zijn. Daarbij kies ik 4 Disney Moana - Vaiana folie ballonnen ballonnen. Ik ga voor de ronde platte folie ballon van 30 a 40 CM. Deze vul ik met lucht en niet met helium. Ik hang de ballonnen op met ballonnen hangers. Alles over de ballonnen wand lees je in onze blog. Ik laat de ballonnen wand schuin aflopen richting de grond. Waar de ballonnen wand afloopt zet ik een XL Moana bord neer. Dit bord is geweldig. Het is gemaakt van karton en staat op een standaard. Het geeft jouw feestje een echte eye catcher. 

Voor de feest tafel kies ik een moana tafelkleed, ik werk het tafelkleed af met een stro tafelrok met gekleurde bloemen. Dit geeft de tafel weer dat zomers tintje. Ik hoef op de tafel zelf niet veel versiering neer te zetten omdat de ballonnen wand al overheerst. Ik werk de tafel af met de hapjes schalen in de vorm van een palmboom blad van plastic. Hier neem ik er 2 van en ik zorg dat aan elke kant 1 schaal staat gevuld met lekkere hapjes. De hapjes serveer ik met de palmboom prikkers. Ik zorg dat voor alle kinderen een drink beker kokosnoot klaar staat gevuld met lekkere limonade. Voor de volwassenen zet ik cocktail glazen. In de cocktail glazen doe ik een papieren rietje. Deze rietjes knip ik door twee en zet ik in het glas. Ik ga voor de plastic martini glazen turquoise met een papieren roze rietje erin. Is er nog meer waar ik aan moet denken? Voor de leuk zet ik ook nog 2 martini glazen neer XL. Gevuld met lekkere snoepjes en natuurlijk in de kleuren van het feest. Ik ga voor roze snoepjes. De snack schalen zet ik aan de buitenkant van de tafel, hieronder leg ik nog wat palmboom bladeren. Hiernaast zet ik een martini glazen neer achter elkaar. Op het einde zet ik het martini glas neer. In het midden vul ik 2 snack trays in de kleur roze met chips en zoutjes. Ik zet deze achter elkaar neer. De kinderen en gasten kunnen zelf een zakje eruit halen. Naast de snack tray zet ik de drink bekers neer voor de kinderen en ook daar sluit ik weer af met het martini glas. Dan nog mijn palmboom serveerschaal met hapjes en ik ben klaar met mijn feest tafel! Natuurlijk kun je dit naar eigen inbreng doen. Want je kunt ook voor popcorn bakjes of IJS cups gaan. Dat is natuurlijk je eigen besluit. Ik wil mijn tafel niet te druk. Mis je nog een tafel decoratie? Ga dan voor de tafel decoratie palmboom! Die je neer kunt zetten. Heel gaaf om af te werken. 

In de kamer maak ik ballonnen trossen van helium. Ik kies een donker groen ballonnen gewicht licht roze lint en ga voor de ballonnen van moana, deze worden verkocht per 25 ik verdeel deze over 4 ballonnen trossen. Ik combineer ze met de groene ballonnen, roze en turquoise. Ik pak per tros maar 4 ballonnen van moana omdat ik het persoonlijk anders te druk vindt. Op de salon tafel ga ik voor een handig tafelkleed salon tafel van papier in de kleur licht roze. Deze werk ik af met de borden en bekers van moana. Op tafel zet ik een palmboom tafel decoratie neer en werk het af met de confetti van de aloha collectie. 

Mijn feest kan beginnen. Ik heb dus niet veel van moana gebruikt. Maar het thema wel versterkt door de kleuren. Je kant natuurlijk hier je eigen keuze in maken en meer van het feest thema nemen als dat ik heb gedaan. Ik vond persoonlijk het zomerse randje aan het feest thema extra gaaf. Het XL bord maakte mijn feestje helemaal compleet omdat dit erg opviel. Door dat ik basis kleuren pakte en niet alleen de moana feestartikelen maakte dit mijn feestje wat rustiger. 

Ben je benieuwd naar meer feest tips? Houdt onze blog dan goed in de gaten! 

Een vriendelijke en feestelijke groet, J-style-deco 

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »