• Lorem ipsum

Cupcakes bakken met mijn zoon

10 Apr 2017
door Jeanine
Het beloofd deze Zondag mooi weer te worden.Toch heb ik mijn kleine man beloofd om cupcakes te maken.Door de weeks draait het leven veel om J-style-deco,toch weet ik het altijd ook zo te combineren dat er heel veel tijd is voor mijn zoon. Werken is belangrijker maar nog belangrijker is de tijd met je kinderen deze is nooit meer in te halen. Daarom vindt ik de kinderfeestjes ook altijd zo belangrijk,hier kan je altijd op terug kijken en moet altijd op welke manier dan ook gevierd worden. Een kind moet altijd op nummer 1 blijven staan. Met deze gedachte maak ik altijd plannen met de kleine man,en vandaag was dat plan cupcakes maken en wel op thema.

Hij wist precies wat hij wou,makkelijk zo een mama met een online feestwinkel!Vissen en treintjes op de cupcakes en blauwe cupcake papiertjes met blauwe glitters. Het voordeel is dat mama het allemaal verkoopt en de keuze reuze is.De keuze was snel gemaakt en alles stond klaar voor een morgen vol plezier en lekkers. 

Om 10 uur in de morgen begin ik aan het beslag,half slaperig want op Zondag morgen probeert mama altijd een beetje uit te slapen en ook even rust te nemen. De weken zijn altijd al zo druk en hectisch.Ook met mijn chronische aandoening moet ik uitkijken dat ik niet over mijn grenzen ga dus die zondag morgen is echt voor mama. Ik ben geen top kok en knoei graag,dus kom ook niet bij mij binnen als ik aan het bakken ben. Mijn man weet altijd alweer hoelaat het is als ik bezig ben in de keuken. Ook laat ik mijn kleine man van 3 jaar zoveel mogelijk helpen en mee doen. Want ik bak die cupcakes niet alleen. Dat vindt hij ook het mooiste mama helpen. 

Mijn zoon was druk bezig met de mixer en mama kon ondertussen de blauwe cupcakes papiertjes in de cupcake malletjes stoppen.Het zijn er maar liefst 75 in 1 pakketje dus makkelijk om nog een keer te gebruiken voor een feestje of voor een mama en zoon bezigheid.Het beslag erin en de oven in,dan is geduld een schone zaak want we moesten toch echt wachten tot ze klaar waren.Ondertussen maakte ik de boter crème klaar,mijn kleine man was ondertussen stiekem de schaal aan het uitlikken!Het doet me denken aan vroeger want ook ik deed dat altijd bij mijn vader.Alles stond klaar om de cupcakes te versieren,even de cupcakes af laten koelen en het werk voor mijn kleine man kon beginnen. 12 cupcakes mocht hij gaan versieren met visjes en treintjes en mooie blauwe glitters.Natuurlijk de spuitzak kwijt en waar ik hem heb gelaten?Geen idee,jammer dan voor een kind maakt dat ook niet zo uit en ze moeten niet in de etalage van de bakker.Dus een lepel en een pollepel en scheppen maar.Als de boter crème op de cupcakes zit kan mijn zoon natuurlijk niet wachten om ze te versieren.Eerst de vormpjes erop,de visjes waren als eerst aan de beurt.Je moet voorzichtig ze uit de verpakking halen en het karton als het ware buigen om ze eraf te halen.Trekken heeft geen zin want dan breken ze,dus neem hier even de tijd voor!Haastige spoed is zelden goed,dat bleek hier ook weer want een paar vissen miste ineens hun staart.Na een aantal keren had ik het door hoe het in zijn werk ging en geen missende staarten meer te vinden.De cupcakes waren voorzien van leuke suikers in de vorm van treintjes en visjes.Maar nu moesten de glitters er nog op,wat een gaaf effect geven deze suiker glitters je cupcakes.Ook voor de echte bakkers is dit een echte musthave,je zou denken dat is een klein potje daar kan ik niets mee,maar er komt heel veel uit dat potje.Hou er wel rekening mee dat je handen een blauwe glitter kleur krijgen.Mijn zoon raakte er priegel van en was niet blij met zijn blauwe handen haha,maar een sopje en warm water doen wonderen daar krijg je weer schone handjes van.Niets om je zorgen over te maken dus.Onze cupcakes waren versierd en we hadden een leuke morgen samen gehad,voor herhaling vatbaar en ook deze artikelen zijn allemaal te verkrijgen in de webshop.

Vanaf morgen zal de collectie Cupcakes aangevuld worden in de online feestwinkel van J-style-deco.nl.Kunt u ook niet wachten hou de website dan goed in de gaten

Cupcakes blauw

 

Een fijne zondag allemaal,geniet van het mooie weer en je gezin

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »