Menu
EUR
Bunny verjaardag

Bunny verjaardag

Door: Jeanine Van Waarde Reacties: 0

Het lieve witte konijntje staat centraal aan dit thema, en met de afgewerkte pastel tinten vinden wij dit thema helemaal het einde! Mint groen en pastel roze, we houden ervan. Ook de klanten zijn dol op pastel tinten dus dit thema is een echte nieuwe musthave op jouw feestje.

Het thema staat onder eerste verjaardag voor meisjes, maar is ook zeer geschikt voor andere feesten en je kan hem goed combineren met onze paas feestartikelen. Ook hier heb je leuke feestartikelen van het konijntje wat niet perse aan de pasen vast staat. Het witte konijntje komt op alle feestartikelen voor en is echt super schattig. Het thema is afgewerkt met een pastel roze kleur en mint groen, dit betekent dat je hem heel goed kan combineren met de licht roze feestartikelen en de mint groene feestartikelen. Vindt je het tafelkleed niet super? Neem dan gewoon een mint groen tafelkleed. Of zijn de borden of servetten niet wat jij zoekt? Kies voor mint groene servetten en pastel roze servetten maat S, dit zijn 2 verschillende maten. We hebben namelijk de grote servetten van 33 CM of de servetten van 25 Cm. Je kan deze servetten heel leuk op elkaar leggen om je kleur iets te versterken. Ook kun je kiezen om een mint groen servetje onderop te leggen en daarboven de bunny servet mint groen of pastel roze. 

Gebruik je dit thema voor de eerste verjaardag van uw dochter? Dan mag de kinderstoel niet missen! Super handig ook voor het knoeien, want er zit een mat bij. Zo kan uw kleine spruit lekker haar taart opeten zonder dat er opgelet hoeft te worden of heel de vloer eronder zit! In dit pakket zitten vlaggetjes voor aan de kinderstoel. Super leuk want zo is het een geheel. De mat is van plastic. Dus is de kleine meid klaar met haar taart? Dan vouw je de mat op en gooi je hem weg of je doet hem gewoon af met een doekje en kan hem hergebruiken. 

Het thema heeft ook leuke versiering! De swirl slingers met konijntjes eraan. Combineer deze slingers met de swirl slingers pastel in een set van 12. De slingers zijn echt super handig! Je kan ze overal tussen hangen en decoreren. Je hoeft geen spijkers te slaan omdat er haakjes aan de slinger zit. Dus je kan deze aan de gordijn rails hangen, in de lampen of aan een schilderij die je hebt hangen. Kun je ze toch niet kwijt? Pak dan een vlaggenlijn van 10 meter van plastic en hang ze hier tussen! Uit de paas collectie hebben we super leuke konijn lampionnen. Super leuk om die met dit thema te combineren. Je kunt kiezen om een groep te maken door de lampionnen te combineren met honeycombs in pastel roze of mint groen. Of waaiers en pom poms. Maak de leukste combinaties! 

De feest tafel! Die mag natuurlijk niet ontbreken op jouw feestje. Een tafel die leuk aangekleed is en waar de gasten hun drinken en hapjes kunnen pakken. Je kunt kiezen om het tafelkleed er op te leggen van de bunny collectie of een mint groen tafelkleed. Vergeet niet de tafel decoratie bunny er op te zetten. Heb je een grote tafel? Zet er dan 2 bunny tafel decoraties op. De tafel decoraties zullen echte eye catchers zijn op jouw feestje! Zet de kartonnen bedank zakjes neer op tafel voor als de gasten weg gaan! Erg leuk ook als decoratie op jouw tafel. Ga je voor snoepjes? Kies dan snoep in pastel tinten. Zoals de pastel spekken, pastel staafjes, marshmallows en chocolade in mint groen. Met deze snoepjes blijf je helemaal in het thema! Je kunt kiezen voor de emmertjes of de snoep potten uit de candy buffet collectie. Vergeet het schattige spandoek van de bunny collectie niet met eigen tekst. Deze kun je leuk achter je feest tafel plakken! Verzin een eigen tekst en plak deze op het spandoek doormiddel van het sticker set. De popcorn bakjes zijn ook erg leuk om op tafel te zetten in pastel roze. Doe hier chipjes in, of popcorn! Heb je het witte konijntje gezien? Met de afmeting 16 CM. Super schattig om ook op jouw feest tafel te zetten! Als extra decoratie. 

Dan sluiten we nog af met de ballonnen. Want ballonnen mogen niet missen op jouw bunny feestje! Ga je voor helium ballonnen of blaas je de ballonnen op met lucht? Ik zal beide meenemen in deze blog zodat je alle kanten uit kunt!

Persoonlijk zou ik voor de ballonnen pastel roze en mint groen gaan. Je kunt er eventueel nog een ballon hard roze tussen doen maar niet teveel want dan wordt het te druk. Wil je de ballonnen blazen met lucht? Kies dan voor de ballonnen tros en de ballonnen hangers. Je kunt ze makkelijk ophangen en hoeft geen schade te maken aan muren etc. In onze ballonnen blog lees je alles over deze ballonnen hangers. Wil je de ballon van de bunny collectie opvullen met lucht? Kies dan voor een ballonnen stokje zodat je hem staand neer kan zetten. Of plak hem vast tegen de muur met een dubbelzijdig tapje! Wil je toch liever helium gebruiken? Dat is natuurlijk mogelijk, maak dan een mooie ballonnen tros, kies voor een ballonnen gewicht licht roze en iridescent roze lint. Plaats als eerste de bunny ballon en hang deze op de hoogste positie. Werk daarna de ballonnen tros af met de mint groene en pastel roze ballonnen. Zorg wel dat ze allemaal op een andere hoogte hangen zodat je diepte krijgt in je tros! Je kunt er 2 maken en bij je feest tafel zetten. De ballonnen gewichten staan online 

We wensen je veel succes met jouw Bunny party! Heb je leuke foto's van jouw bunny party? Stuur deze dan in, zodat we deze bij de ballonnen blog kunnen toevoegen.

Een feestelijke groet, Jeanine 

 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »