SCHERPE CONTROLES
SOMMIGE REGIO'S OP SLOT

In de meeste landen waar het virus is opgedoken, heeft de lokale overheid strenge controles ingevoerd om (verdere) verspreiding van de ziekte te voorkomen. Dit heeft gevolgen voor zendingen naar en vanuit deze landen of streken. In sommige gevallen zijn de ophaal-, bezorg- en opslagdiensten van alle vervoerders zelfs tot nader order opgeschort.

BEZORGING IN DE BENELUX
VERSTUUR GEEN ZENDINGEN ONDER REMBOURS

In Nederland, België en Luxemburg zijn alle gebieden bereikbaar voor het bezorgen en ophalen van zendingen. Het versturen van rembourszendingen is op dit moment niet mogelijk. Deze zendingen sturen wij terug naar de afzender. Onze DHL ServicePoints blijven open en ook de pakketkluizen blijven beschikbaar. Alle andere vestigingen van DHL zijn gesloten voor bezoekers.

De gebieden in Italië die door het virus waren afgesloten zijn weer toegankelijk en hier kunnen we weer zendingen bezorgen en afhalen. Wel zijn veel winkels in Italië gesloten, waardoor bezorging soms niet mogelijk is. Zendingen bewaren we dan tijdelijk. Volg track en trace en houdt contact met uw ontvanger over zijn openingstijden. 

In Frankrijk zijn de winkels gesloten, hier is het op dit moment niet mogelijk om pakjes naar een DHL punt te versturen. Deze optie zetten we tijdelijk uit in onze verzendsystemen.

Voor heel Spanje geldt dat we de optie om naar een DHL punt te versturen tijdelijk gaan stopzetten. Zendingen naar de volgende postcodegebieden tijdelijk worden vastgehouden totdat wij ze mogen bezorgen: