• Lorem ipsum

Ballonnen met veren

16 Oct 2018
door Jeanine Van Waarde

ballonnen met veren wit

Oh wat gaaf! De veren voor de ballonnen, we kende ze al in het rose goud maar vanaf vanavond komen ze in nog meer kleuren en voegen we wat transparante ballonnen toe zodat u zelf de keuze kan maken hoe groot de ballon moet zijn waar u de veren in doet. 

Ballon met veren wit

De veren komen online te staan in de kleuren licht blauw, roze, licht roze, ivoor, wit, rose goud, en zwart. Genoeg keus dus om jouw ballon te vullen met veren. 

Welke ballon heb je nodig?

Transparante ballonnen, dit zijn ballonnen waar je door heen kunt kijken en die geen kleur heeft. Deze ballonnen zijn ook makkelijk te vullen met bijvoorbeeld confetti. We hebben transparante ballonnen in vele maten en soorten ook met een print erop. Zoals bijvoorbeeld de unicorn ballonnen met het gouden eenhoorn erop. Deze kun je natuurlijk vullen met veren en daarna opblazen met lucht of helium. Het is niet verplicht om onze ballonnen te vullen met helium dit kan ook gewoon met lucht. Wil je de ballon toch staand hebben? Kies dan voor een ballonnen hanger! Erg handig en snel op te hangen. 

Hoe vul je de ballon met veren? Zorg dat je een trechter in huis hebt, een dun stokje. Pak de ballon uit de verpakking, en zoek het tuutje waar je de ballon mee opblaast. Dit is meestal een uitsteeksel van de ballon waar een pijltje op staat. Zet de trechter in het tuutje van dan de ballon. Doe wat veren in de trechter en steek ze door het buisje van de trechter heen door middel van het stokje er doorheen te steken. Je zult zien dat de veren in de ballon vallen. Blijf dit doen tot je het gewenste aantal veren heb. Dit kun je zelf bepalen, wanneer jij het genoeg veren vindt stop je. Als alle veren in de ballon zitten. Zorg je dat je de ballon statisch maakt. Hoe doe de je dit ? Door goed de veren in te wrijven. Dit doe je natuurlijk niet letterlijk maar hoe statischer hoe beter jouw veren zich zullen verdelen tijdens het vullen met helium of lucht. Ze zullen niet op de grond blijven hangen maar zich verdelen over de gehele ballon. Dus zorg dat je de veren er goed in wrijft. 

Dan vul je de ballon met helium of lucht. En je kunt ze ophangen met een ballonnen slinger, ballonnen lint en ballonnen gewicht of een ballonnen stokje. Heel veel succes met onze nieuwe collectie! En geniet vooral van het eind resultaat. Dit zelfde kun je natuurlijk ook met onze confetti dots doen! En ze vullen met confetti. 

Feestelijke groetjes 

J-style-deco team 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »