• Lorem ipsum

Ballonnen, de keuze is reuze

31 Aug 2017
door Jeanine

Ballonnen, we hebben ze in vele kleuren,soorten en maten. De vraag die het meest gesteld wordt bij J-style-deco is hoe groot zijn ze en hoe vul de ballonnen. Moeten ze altijd met helium gevuld worden? In deze blog vindt je alle antwoorden op de vragen en handige tips, over hoe je zo goedkoop mogelijk jou ballonnen op kan hangen op neer kan zetten. 

ballonnen

De ballonnen keuze van J-style-deco is groot, daarom komen er vaak ook vragen binnen over de ballonnen die we nu allemaal duidelijk voor u op een rij willen zetten. Want hoe vul je ze op en moet je altijd helium gebruiken? Wat is de grote en hoe vul je een ballon op en hoe kun je ze ophangen. Op deze vragen gaan we in deze blog allemaal antwoord geven. Zodat u het voortaan in een handomdraai thuis kunt doen. De blog bestaat uit een " vragen blog " Voor de duidelijkste antwoorden. 

Kunnen de ballonnen opgevuld worden met lucht of helium? 

Beide, je kunt de ballonnen vullen met lucht via een ballonen pomp of de mond of u kunt natuurlijk een helium tank aanschaffen om de ballonnen op te vullen. De ballonnen pompjes worden verkocht in de webshop van J-style-deco net zoals de helium tanks. 

Ballonnen

Kunnen Folie ballonnen ook gevuld worden met lucht? 

Dat kan zeker, u kunt ze opvullen door middel van een compressor, ballonnen pompje met een smal tutje of door middel van een drink rietje. Ja die laatste is er 1 die we uitgebreid uitleggen op ons Youtube kanaal - Vlog. Bekijk de vlog en doe het thuis want opblazen is nog nooit zo simpel geweest. U kunt de folie ballonnen op een ballonnen stokje zetten of ophangen met een ballonnen hanger. Voor meer van deze tips, bekijk de  ballonnen wand versiering blog.

Helium hoe gebruik ik het?  

Helium tanks worden bij J-style-deco verkocht voor 30 ballonnen. Het verstandigste is om altijd de helium ballonnen een dag voor dat je ze gaat opvullen te vullen met high float. De kans is groot als je dit niet doet dat de ballonnen naar beneden komen. Zeker bij warme temperaturen is het erg verstandig om high float te gebruiken. Bij confetti ballonnen adviseren we altijd high float, waarom? De ballonnen zijn zwaarder als een normale ballon, waardoor de kans altijd groter is dat de ballon naar beneden komt! Door de high float wordt je confetti ook mooier verdeeld in de ballon en blijft beter op verschillende plekken hangen. High Float is gel die er voor zorgt dat de ballonnen lang in de lucht blijven en mooi blijven hangen. Je brengt wat gel in de ballon doormiddel van de spuit flakon en wrijft het als het ware in de ballon. Dus zorg dat het overal komt te zitten. Leg de ballonnen even apart de volgende dag kun je ze vullen met helium. Als je de ballon gaat vullen met helium zorg dat je de tank open draait en het tuutje van de helium tank naar beneden houdt anders komt er geen helium uit. Op de tank staat altijd de juiste gebruiksaanwijzing. Volg deze goed op en zo krijg je het mooiste resultaat.

Ik wil mijn ballon vullen met lucht maar de opdruk zit dan ondersteboven. 

Gebruik hiervoor onze ballonnen hangers, hierdoor kun je de ballon omhoog hangen. Zo blijft je opdruk recht staan en heb je geen scheef effect. Wil je liever een ballonnen tros maken? Gebruik dan de ballonnen tros hangers. Maak het effect extra leuk door er ballonnnen zonder opdruk tussen te hangen. Je kunt de ballonnen ook op een ballonnen stokje zetten en ergens insteken. 

Bij de ballon staat 11 latex of 6 latex wat houdt dit in? 

Dat zijn de grotes van de ballonnen, een 11 latex de meest verkochte ballon is een ballon die je op kan blazen van 30 CM tot 40 CM dat is een keuze die je maakt. De ballonnen van 5 latex zijn tussen de 10 en 15 CM groot. Erg leuk om deze tussen de grote ballonnen te hangen. Voor een speels effect. Ook kun je deze ballonnen met ballonnen trossen ophangen en mixen met de 11 latex.

Confetti ballonnen, ik wil niet dat mijn confetti op 1 plaats hangt. Wat moet ik doen?

Je kunt de high float in de ballon doen en de confetti goed door de ballon " heen schudden " zodat hij overal komt te zitten en na een dag opblazen met lucht of helium. 

Folie ballonnen hoe blaas je deze op? 

Aan elke folie ballon zit een uitsteksel, daarmee blaas je de ballon op. Vaak staat er ook een pijltje op het uitsteksel. Er zit een soort zilver rondje en daar is het openingtje. Als je de ballon heb gevuld met helium of lucht zorg dan ten alle tijden dat je hem dicht knijpt. Zodat hij goed gevuld blijft.

Bij action zijn de ballonnen veel goedkoper

Goedkoop is duurkoop zeggen ze wel eens, leuk dat de action ballonnen in de zelfde kleuren of prints verkoopt als wij maar dat wil niet zeggen dat de kwaliteit daar beter van wordt. Wij kiezen voor kwaliteit al onze ballonnen komen van de groothandel en zijn merk gericht. Zo blijven onze ballonnen lang mooi van kleur, van grote en zijn te tekst ballonnen en letter,cijfer ballonnen mooi van letter type. We verkopen meerdere kleuren zoals rose goud, zwart,paars, roze, blauw, zilver en rood. Het lettertype van de goedkopere versie heeft een duidelijk ander effect als die van ons. Onze letter en cijfer ballonnen zijn 1 van de goedkoopste van Nederland en u bent verzekerd van een goede kwaliteit. Zo hebben wij de goude cijfer 1 verkocht die maar liefst 4 weken mee ging en mooi bleef van kleur, grote en vorm. Wij kiezen voor kwaliteit en het totaal plaatje. Onze ballonnen komen dan ook niet van de Action of een ander goedkope winkel maar regelrecht van leverancier. De latex ballonnen blijven lang mooi van kleur, zijn stevig van materiaal en komen erg mooi uit als ze opgeblazen zijn.

 Kun je de tekst ballonnen opvullen met lucht en ophangen? 

De cijfer,tekst en letter ballonnen kun je allemaal ophangen aan een touwtje. U kunt dus uw eigen teksten en of cijfers maken en u heeft hier geen helium voor nodig. U kunt deze opblazen met lucht door middel van het rietje. Zie hierboven de vlog van J-style-deco die precies uitlegt hoe dit moet. Je kunt de grote cijfers en letter ballonnen ook opvullen met helium.

 Wat kan ik allemaal met een ballonnen gewicht?  

Ze zijn erg handig als jij ballonnen met helium wil vullen en vervolgens een trosje wil maken. Zorg dat je ballonnen lint in de kleur van je ballonnen of thema heb en hang ze aan het ballonnen gewicht op. Hang ze in verschillende hoogtes voor een uniek effect. We hebben ze in vele kleuren, dus voor elk thema is er ook een ballonnen gewicht. De ballonnen twirlz mix lint met ballonnen gewicht zijn echt super leuk om aan je ballonnen te hangen. Ze zijn er in hele leuke kleuren en je hebt niets meer nodig. 

Super shape ballonnen vullen met lucht?  

Dat kan maar zorg dat je het met een ballonnen pompje of rietje doet en niet met een compressor. Deze geeft teveel druk waardoor de ballon kan klappen. Als je hem wil vullen met lucht en toch staand wil neer zetten, plak dan aan de onderkant een dubbelzijdige tape zodat hij blijft staan op de grond of feest tafel. 

Transparant ballonnen vullen met confetti 

De transparante ballonnen kun je vullen met confetti, zorg dat je confetti niet te groot is zodat je hem makkelijk via een trechter er in kan doen of met een opgerold papiertje waardoor ze zo in de ballon vallen. Spuit er daarna een beetje high float in. blaas ze de volgende op met helium en je heb je eigen helium ballonnen met confetti gemaakt. In geheel je eigen style en thema!

De ballonnen die ik heb gekregen zijn veel donkerder als afbeelding 

Alle ballonnen die binnen komen in verpakking lijken erg donker van kleur of soms een andere kleur. Maar als je de ballonnen opblaast komen ze over zoals foto. Dus geen paniek, blaas de ballon maar op en ervaar het zelf

Het wordt tijd om zelf aan de slag te gaan met de ballonnen! Veel ballon plezier en heb je nog leuke foto's dan zijn deze natuurlijk altijd welkom op onze Facebook pagina of via de mail!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »