• Lorem ipsum

Award Nummer 2 in de pocket

26 Apr 2017
door Jeanine

Een dood normale Woensdag,zeker wel een drukke Woensdag met vele pakketjes. De vracht was helaas laat waardoor je op een bepaalde manier je tijd aan het uitzitten ben door te wachten. Er kunnen altijd wel wat dingen gebeuren in de shop want klaar ben je nooit. Als ik mijn bestellingen online heb verwerkt, hoor ik iets op mijn deur mat vallen. Ik dacht eigenlijk aan een retour die door middel van een brievenbus pakketje is verzonden naar mij. Maar het was geen retour,een grote witte envelop lag daar op mij te wachten. In het groot stond er J-style-deco.nl op dus werd erg benieuwd wat er in zat want ik verwachtte geen post.

Na het openen van de post werd ik wel heel blij,want daar lag mijn nieuwe Award van Alle bedrijven in Walcheren. De tekst was duidelijk, Gefeliciteerd uw bedrijf heeft de Award van 2016 gewonnen! Alleen van die tekst sprong ik al een gat in de lucht en wat was ik trots. Voor de tweede maal op rij want vorig jaar won ik deze Award ook en nu nogmaals! Niet verwacht,niet aan zien komen en dat alles maakt het allemaal nog leuker.Van meer als 30.000 bedrijven heb ik een Award gewonnen! Ik maakte een sprongetje door de kamer want dan laat zo een Award weer zien, dat al het werk dat je doet niet voor niets is! Deze Award heb ik te danken aan mijn klanten en oh wat ben ik blij met jullie want zonder jullie zou ik er niet staan! Dat is mij de afgelopen maanden helemaal duidelijk geworden omdat ik helaas niet vindbaar was in google maar mijn klanten allemaal trouw terug kwamen. Wat een fijn en goed gevoel geeft het als je weet dat je klanten je steunen! Zonder mijn klanten zou ik hier niet staan en dat wil ik doormiddel van deze blog nogmaals aankaarten dat ik enorm blij en trots ben dat jullie aan mijn " zijde " staan. 

Twee jaar geleden begon het feestje met een aantal artikelen,dat groeide snel uit tot een groot succes en nu staan we hier in 2017, Twee Award's,een vernieuwde shop,verzend materiaal geheel in thema, trotste mama van mijn zoon en een mooi gezin, mijn chronische aandoening staat niet stil maar gaat ook niet drastisch achteruit en elke week worden er meer als 100 orders verpakt en maken we klanten blij. Natuurlijk zijn er altijd wel eens " tegenvallers " maar deze proberen we altijd een goede manier op te lossen en we denken ten alle tijden met de klant mee. Ik zal nooit vergeten dat de klanten me laten staan waar ik op de dag van vandaag sta.

Wow wat ben ik trots, zo op de Woensdag avond een dag voor Koningsdag! Voor al mijn trouwe klanten en klanten zeg ik bedankt,bedankt en nog eens bedankt!

 

Veel liefs Jeanine 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »